Canvis en la manera com les estratègies de Smart Bidding s'organitzen per a les campanyes de cerca

Actualització: a partir del juliol de 2022, les estratègies d'oferta "CPA objectiu" estàndard de la Cerca passaran a anomenar-se "Maximització de conversions" i les estratègies d'oferta "ROAS objectiu" de la Cerca passaran a anomenar-se "Maximització del valor de conversió". Amb cada estratègia d'oferta, podreu continuar definint un CPA objectiu o un ROAS objectiu opcionals, i aquest canvi no afectarà el comportament de les ofertes.

Smart Bidding us ajuda a assolir els vostres objectius de conversió i de valor de conversió mitjançant la IA de Google a fi de definir ofertes amb senyals en temps real. Google està canviant la manera com les estratègies d'oferta s'organitzen per a les campanyes de cerca a fi de centrar-les en dos objectius de rendiment principals:

• Conversions
  • Valor de conversió

Podreu continuar utilitzant el cost per acció objectiu (CPA objectiu) i el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) com a estratègies d'oferta. Senzillament, s'agruparan amb les estratègies d'oferta Maximització de conversions i Maximització del valor de conversió, respectivament. Això significa que:

• La maximització de conversions tindrà un CPA objectiu opcional.
  • La maximització del valor de conversió tindrà un ROAS objectiu opcional.

En els propers mesos, començareu a veure aquests camps opcionals en crear estratègies d'oferta. Aquesta actualització no afectarà el comportament de les ofertes. Si utilitzeu els camps opcionals CPA objectiu i ROAS objectiu, el rendiment s'optimitzarà tal com es fa actualment amb les estratègies d'oferta CPA objectiu i ROAS objectiu.

Objectiu de rendiment Estratègia d'oferta actual Estratègia d'oferta actualitzada
Maximització de conversions dins d'un pressupost definit Maximització de conversions Maximització de conversions
  • CPA objectiu opcional
Maximització de conversions amb un CPA objectiu CPA objectiu
Maximització del valor de conversió dins d'un pressupost definit Maximització del valor de conversió Maximització del valor de conversió
  • ROAS objectiu opcional
Maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu ROAS objectiu
Nota: no cal que feu res respecte a aquests canvis, que no afectaran el comportament de les ofertes. Aquests canvis només afecten les campanyes de cerca i no altres tipus de campanyes que admeten Smart Bidding.

Cronologia

En el cas de les campanyes de cerca noves que hàgiu creat en els darrers mesos, veureu els camps d'objectiu opcionals per a les noves estratègies d'oferta Maximització de conversions o Maximització del valor de conversió.

Ara bé, pot ser que les campanyes de cerca que hagin utilitzat el CPA objectiu o el ROAS objectiu durant l'últim any se segueixin anomenant "CPA objectiu" o "ROAS objectiu". A partir del juliol, i com a part d'aquest canvi, les vostres estratègies CPA objectiu i ROAS objectiu existents es canviaran automàticament a aquests camps nous. Les campanyes que utilitzen una estratègia de cartera no es veuran afectades per aquest canvi i es preveu que canviïn durant el 2023.

Amb un objectiu opcional, Smart Bidding s'ha dissenyat per optimitzar aquests objectius de la mateixa manera que milloraria el CPA objectiu i el ROAS objectiu. La maximització de conversions amb un CPA objectiu definit funcionarà tal com ho fa actualment l'estratègia CPA objectiu i, de manera análoga, la maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu definit funcionarà com ho fa actualment l'estratègia ROAS objectiu.

Com funciona

Quan seleccioneu les estratègies d'oferta Maximització de conversions o Maximització del valor de conversió, podeu afegir un CPA objectiu i un ROAS objectiu opcionals en lloc de crear estratègies independents per a les campanyes de cerca.

• Maximització de conversions fent servir un CPA objectiu:
    • Google Ads defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de conversions possible al CPA objectiu que hàgiu definit.
    • Algunes conversions poden tenir un cost superior o inferior al vostre objectiu.
    • Aquesta estratègia funcionarà tal com ho fa actualment l'estratègia d'oferta CPA objectiu.
  • Maximització del valor de conversió fent servir un ROAS objectiu:
    • Google Ads defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim valor de conversió possible a fi d'aconseguir un ROAS mitjà al valor objectiu que hàgiu definit.
    • Algunes conversions poden tenir un retorn més alt o més baix que el vostre objectiu.
    • Dins l'estratègia Maximització del valor de conversió, aquest ROAS objectiu és el valor de conversió mitjà que us agradaria obtenir per cada euro que invertiu en anuncis.
    • Introduïu un valor com a percentatge fent servir aquesta fórmula: valor de conversió ÷ inversió en publicitat x 100% = percentatge de ROAS objectiu.
Exemple: si el vostre objectiu és obtenir una mitjana de 5 € en vendes per cada euro que invertiu en publicitat, el ROAS objectiu seria del 500%.
  • Aquesta estratègia funcionarà tal com ho fa actualment l'estratègia d'oferta ROAS objectiu.
Nota: si no s'han definit els objectius opcionals, les estratègies d'oferta Maximització de conversions i Maximització del valor de conversió continuaran funcionant tal com ho fan actualment.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Configurar estratègies d'oferta Maximització de conversions fent servir un CPA objectiu o Maximització del valor de conversió fent servir un ROAS objectiu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes.
  3. Feu clic a la campanya que vulgueu editar.
  4. Feu clic a Configuració i desplaceu-vos cap avall fins a les opcions de configuració "Ofertes". Podeu seleccionar centrar-vos en:
    • Conversions: podeu seleccionar si definiu un cost per acció objectiu a la campanya que fa servir la maximització de conversions.
    • Valor de conversió: podeu seleccionar si definir un retorn objectiu de la inversió en publicitat a la campanya que fa servir la maximització del valor de conversió.
    • Cost per acció objectiu o retorn objectiu de la inversió en publicitat: introduïu l'import nou que voleu utilitzar.
  5. Feu clic a Desa.

Veure a l'informe d'estratègia d'oferta la maximització de conversions fent servir un CPA objectiu o la maximització del valor de conversió fent servir un ROAS objectiu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes. Podreu veure una fila per a cada campanya.
  3. A la columna "Tipus d'estratègia d'oferta", podeu veure els tipus d'estratègia d'oferta "Maximització de conversions" o "Maximització del valor de conversió". Feu clic a l'enllaç per veure l'informe d'estratègia d'oferta.

Trobar estratègies de maximització de conversions que tenen un CPA objectiu o un ROAS objectiu definits

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes. Podreu veure una fila per a cada campanya.
  3. A l'extrem superior dret de la taula, feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, tot seguit, seleccioneu Modifica les columnes.
  4. A la secció "Atributs", seleccioneu CPA objectiu o ROAS objectiu.
  5. Feu clic a Aplica per veure'ls a la taula d'estadístiques. Si l'estratègia Maximització de conversions conté un valor a les columnes "CPA objectiu" o "ROAS objectiu", significa que s'ha definit un objectiu per a l'estratègia.
Nota: el tipus d'estratègia d'oferta es mostra a la columna "Tipus d'estratègia d'oferta" com a Maximització de conversions o bé Maximització del valor de conversió.

Impactes a Google Ads Editor i a l'API de Google Ads

Més informació sobre com aquest canvi afecta l'API de Google Ads

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now