Kontrollera kampanjinställningarna

Kontrollera att alla kampanjer visas i gränssnittet och kontrollera sedan inställningarna.

Anvisningar

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Kampanjer.
  4. Klicka på fliken Inställningar.
  5. Välj namnet på kampanjen du vill ändra.
  6. Klicka på den relevanta inställningen.
    • Du kan även klicka på inställningen i rullgardinsmenyn Redigera.
  7. Ändra inställningen och klicka på Spara.

Tabellen nedan visar inställningarna i Google Ads och deras migreringsstatus.

Inställning Migreringsvärde Metod
Kampanjnamn Samma som kampanjnamnet i filen från Naver
Kampanjstatus Pausad Standard
Mål Inget mål har valts Standard
Nätverk Googles söknätverk, sökpartners Standard
Platser Samma som värdet du valde i steg 3 under migreringen
Språk koreanska, engelska Standard
Strategi Manuell CPC Standard
Budget Samma som värdet du valde i steg 3 under migreringen
Kampanjens startdatum
Kampanjens
migreringsdatum
  Som standard migrerar vi kampanjer vars startdatum överensstämmer med kampanjens migreringsdatum. Ange startdatumet endast om du vill aktivera kampanjen en annan dag än migreringsdatumet.
Kampanjens slutdatum Inte inställt som standard Det är inte alltid möjligt att fastställa slutdatumet för en annonskampanj i förväg. I Google Ads kan du välja bort det här datumet. I så fall körs kampanjen tills budgeten tar slut eller tills du stoppar den manuellt. Om du känner till kampanjens slutdatum (till exempel när en marknadsföringskampanj eller ett specialerbjudande upphör) kan du ange slutdatumet i förväg så att du inte behöver ändra det manuellt senare.
Konverteringar Visa data i kolumnen Konverteringar på kontonivå Standard
Dynamiska sökannonser Inaktiverad
Växling Optimering: Annonserna med bäst resultat Standard
Platsalternativ Inriktning: Personer som befinner sig på eller är intresserade av inriktade platser (rekommenderas), Uteslut: Personer på uteslutna platser (rekommenderas) Standard
Webbadressinställningar för kampanj Inga inställningar har konfigurerats
Uteslutningar av IP-adresser Inga inställningar har konfigurerats
Obs! Du kan kontrollera och ändra inställningar för platser, annonsschema, enheter och avancerade budjusteringar genom att välja motsvarande objekt i menyn till vänster.