Konfigurer et budget

Før du begynder at vise dine annoncer på Google, skal du tjekke budgetgrænsen for din migrerede kampagne.

I Google Ads kan du angive et dagligt budget for hver kampagne eller bruge et delt budget for flere kampagner.

Konvertering af annoncekampagner overfører ikke det daglige budget fra de oprindelige kampagner. Det angives i trin 3 i overførselsprocessen. Du kan også rette det i sidste konverteringstrin, eller når du tjekker kampagnen i Google Ads, før du starter.

Angiv de nye budgetindstillinger efter behov.

Vejledning

Sådan justerer du værdierne:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner
  4. Klik på blyantikonet i kolonnen "Budget" for den kampagne, du vil redigere.
  5. Angiv dit budget.
  6. Klik på Gem.

Før du starter din annoncekampagne, skal du gennemgå retningslinjerne for angivelse af et budget og en budgivning i Google Ads.

Budgettet definerer det maksimale beløb, der bruges på en enkelt kampagne. Det er med andre ord den gennemsnitlige daglige pris, du har råd til. Da trafikken er underlagt udsving, kan det daglige forbrug variere, men de samlede månedlige udgifter vil ikke overstige budgetværdien ganget med 30,4 (det gennemsnitlige antal dage i en måned). På den måde sikrer du, at du hverken går glip af din målgruppe eller overskrider dine udgifter.

Et bud er det maksimale beløb, du er villig til at betale pr. klik på din annonce. Taksterne kan til enhver tid ændres. Du kan angive bud på annoncegruppeniveau eller på individuelt søgeordsniveau. Hvis du angiver et bud på annoncegruppe- og søgeordsniveau på samme tid, bruger systemet buddet fra søgeordsniveau, da dette niveau er lavere.

Sådan ændrer du bud for en annoncegruppe

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper
  4. Vælg alle eller dele af de grupper, hvor du vil ændre prisen.
  5. Klik på knappen Rediger.
  6. Vælg Skift bud på rullemenuen.

1. I menuen, der vises, kan du angive det maksimale beløb, du er villig til at betale pr. klik på din annonce.
  2. Klik på Anvend for at foretage ændringerne.

Sådan ændrer du bud via søgeordsniveau

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Vælg alle eller dele af de søgeord, som du vil ændre bud for.
  5. Vælg bud på rullemenuen.
  6. Rediger maksimum-CPC

1. Angiv den maksimale pris, du er villig til at betale pr. klik på din annonce, i den menu, der vises.
  2. Klik på Anvend for at gemme dine ændringer.