Tjek annoncekampagner

Når alle kampagner er blevet konverteret og sendt til Google Ads:

• Tjek listen for at konvertere kampagnerne, annoncegrupperne og søgeordene.
  • Tjek dine indstillinger for annoncekampagner.

Du kan se listen over annoncekampagner på siden Kampagner.

Vejledning

I den nye Google Ads-oplevelse vises der kun kampagner med statussen "Aktiv". Alle kampagner migreres som standard med statussen "Sat på pause".

Du kan hurtigt søge efter kampagner ved at bruge vinduet "Søg" eller "Filtrér".

Sådan får du vist migrerede kampagner:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på filterrullemenuen Visninger øverst på siden.
  5. Vælg Alle kampagner under "Kampagnetyper".
  6. Klik på filteret Kampagnestatus på filterbjælken Visninger.
  7. Vælg Alle.

Dette viser alle kampagnerne i kampagnetabellen. Du kan vælge alle kampagner med statussen "Sat på pause" eller vælge den påkrævede kampagne og fortsætte med at tjekke.