Suositusten automaattinen käyttöönotto

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Nyt voit ottaa suosituksia käyttöön tililläsi automaattisesti ja säännöllisesti laittamalla "Ota suositukset automaattisesti käyttöön" ‑asetuksen päälle. Ohjat pysyvät aina omissa käsissäsi, ja voit tarkistaa tiettynä päivänä käyttöön otettavat suositukset Suositukset-sivulla näkyvästä jonosta. Sivulla voit perehtyä suositusten tarkempiin tietoihin ja hylätä suosituksia, jotka eivät ole mainontatavoitteidesi mukaisia.

Tilitason korttinäkymässä jono näkyy Suositukset-sivun alareunassa.

Automaattisesti käyttöön otettavien suositusten jono – Korttinäkymä

Voit valita joukon suosituksia ryhmistä ("Ylläpidä mainoksiasi" tai "Vauhdita liiketoimintaasi") tai valita suosituksia manuaalisesti kummastakin kategoriasta.

Suositusten automaattinen käyttöönotto ei suurenna budjettiasi, joten sinun on edelleen varmistettava Suositukset-sivulta, ettei budjetti rajoita tuloksiasi. Voit laittaa tämän ominaisuuden päälle tai pois päältä milloin tahansa päivittämällä automaattisen käyttöönoton asetukset.

Huom. Suositukset voivat muuttua ajan mittaan Google Adsin parhaiden käytäntöjen mukaisesti tulosten maksimoimiseksi. Käy tällä sivulla säännöllisesti, niin pysyt ajan tasalla siitä, mitä suosituksia on saatavilla ja miten ne toimivat.

Näin se toimii

Voit ottaa automaattiset suositukset käyttöön Suositukset-sivun yläpalkista. Sieltä voit valita, mitkä suositukset haluat ottaa automaattisesti käyttöön.

Suositustyypit, jotka voi ottaa automaattisesti käyttöön

Automaattinen käyttöönotto on tällä hetkellä saatavilla vain tietyille suosituksille. Kaikki mahdolliset suositukset löydät Suositustyypit-artikkelista.

Hyvä huomata

• Voit ottaa suosituksia automaattisesti käyttöön vain tilitasolla.
  • Suosituksia otetaan käyttöön vain, jos ne ovat relevantteja. Tästä syystä joitakin suosituksia saatetaan ottaa automaattisesti käyttöön usein, kun taas toisia ei välttämättä oteta koskaan käyttöön.
  • Historia-välilehdeltä näet yhteenvedon äskettäin käyttöön otetuista suosituksista. Muutoshistoria-sivulla voit puolestaan katsella tai päivittää yksittäisiä käyttöön otettuja suosituksia.

Mainokset ja niiden elementit

Mainoksiin ja niiden elementteihin liittyvien suositusten avulla voit hioa nykyisiä mainoksiasi, luoda uusia mainoksia, käyttää parhaita mainoksia useammin ja järjestää mainokset paremmin toimiviin mainosryhmiin. Etenkin elementteihin liittyvät suositustyypit auttavat maksimoimaan mainosten tulokset ja voivat parantaa klikkausprosentteja.

• Lisää responsiivisia hakumainoksia. Otsikossa ja kuvausrivillä hyödynnetään aiemmin lisäämääsi (esim. mainoksesi lopullisesta URL-osoitteesta löytyvää) sisältöä tai saman mainosryhmän muita elementtejä. Voit vaikuttaa siihen, missä kohtaa mainostasi yksittäiset otsikot ja kuvaukset näkyvät, kiinnittämällä niitä tiettyihin sijainteihin. Lue lisää responsiivisista hakumainoksista.
  • Paranna responsiivisia hakumainoksiasi. Otsikossa ja kuvausrivillä hyödynnetään aiemmin lisäämääsi (esim. mainoksesi lopullisesta URL-osoitteesta löytyvää) sisältöä tai saman mainosryhmän muita elementtejä. Elementtien kiinnitykset otetaan huomioon. Lue lisää responsiivisista hakumainoksista.
  • Lisää dynaamisia hakumainoksia.
  • Käytä optimoitua mainosten vuorottelua.

Hintatarjoukset

Hintatarjouksiin liittyvien suositusten avulla voit löytää liiketoimintatavoitteisiisi sopivan hintatarjousstrategian ja varmistaa, ettei budjetti rajoita kampanjoitasi.

• Muokkaa CPA-tavoitteitasi
  • Muokkaa ROAS-tavoitteitasi
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä klikkausmäärän maksimointia
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä Maksimoi konversiot ‑strategiaa
  • Tehosta hintatarjouksiasi CPA‑tavoitteen avulla
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä impressioprosenttitavoitetta
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä ROAS-tavoitetta
  • Tee hintatarjouksia toimipistekäynneistä
  • Maksimoi konversioarvo
  • Aseta CPA-tavoite
  • Aseta tavoiteltu mainostuotto
  • Valitse hintatarjousstrategialle tavoite
  • Lisää toimipistekäynnit tilin oletustavoitteeksi

Avainsanat ja kohdistus

Avainsanoihin ja kohdistukseen liittyvien suositusten avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista.

• Lisää yleisöjä
  • Lisää yleisösegmenttejä raportointia varten
  • Lisää laajan vastaavuuden avainsanoja
  • Lisää dynaamisia hakumainoksia. Otsikkoelementeissä hyödynnetään sivustollasi olevaa sisältöä.
  • Lisää avainsanoja
  • Lisää avainsanoja (Smart Bidding)
  • Tee hintatarjouksia toimipistekäynneistä
  • Laajenna tavoittavuutta Googlen hakukumppaneiden avulla
  • Poista tarpeettomat avainsanat
  • Poista toimimattomat avainsanat
  • Poista ristiriitaiset negatiiviset avainsanat
  • Käytä kohdistuslaajennusta
  • Käytä Display-laajennusta

Huom. Suositusten automaattinen käyttöönotto ei suurenna budjettiasi.

Mittaus

• Päivitä konversioseurantasi.

Suosittelemme, että lisäät negatiivisia avainsanoja kattavasti sulkeaksesi hakutermejä pois kampanjoistasi. Voit lisätä kampanjoihisi negatiivisia avainsanoja Oma asiakaskeskus ‐tilin tai henkilötilin kautta. Näin voit keskittyä vain asiakkaidesi kannalta olennaisiin avainsanoihin.

Jos käytät dynaamista avainsanan lisäystä, mainostekstissä saattaa näkyä hakutermejä, joita ei ole lisätty negatiivisiksi avainsanoiksi. Jos taas olet automatisoinut Lisää avainsana ‐suosituksen ja käytät dynaamista avainsanan lisäystä, mitkään lisäystä käyttävät mainosryhmät eivät käytä avainsanoja automaattisesti. Lue lisää negatiivisista avainsanoista.

Ajoitus- ja suositusjono

Kun laitat automaattiset suositukset päälle, järjestelmä selvittää päivittäin, mitä suosituksia sinulle on saatavilla. Voit tarkistaa Hallinnoi- ja Historia-välilehdiltä, mitkä suositukset olet automatisoinut. Lue lisää automaattisten suositusten hallinnoinnista.

Löydät automaattisesti käyttöön otettavat suositukset helposti myös suositusten taulukkonäkymästä.

Automaattisesti käyttöön otettavien suositusten jono – Taulukkonäkymä