Om automatisk bruk av anbefalinger

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Nå kan du ta i bruk anbefalinger automatisk i kontoen din. Når du slår på «Bruk anbefalinger automatisk», blir anbefalingene brukt regelmessig. Det er alltid du som har kontrollen, så du kan gjennomgå hvilke anbefalinger som skal bli kjørt på en gitt dag, fra køen på «Anbefalinger»-siden. Her kan du gjennomgå anbefalingsdetaljene og avvise anbefalinger som ikke er i tråd med annonseringsmålene dine.

Du finner køen nederst på «Anbefalinger»-siden på kontonivå i kortvisningen.

Kø for anbefalinger som tas i bruk automatisk – kortvisning

Du kan enten velge et sett med anbefalinger fra pakker («Administrer annonsene dine» eller «Skap vekst i bedriften») eller velge anbefalinger manuelt i hver kategori.

Automatisk bruk av anbefalinger innebærer ikke at budsjettet ditt øker. Derfor bør du fortsatt gjennomgå Anbefalinger-siden for å sikre at budsjettet ditt ikke begrenser resultatene dine. Du kan når som helst slå denne funksjonen av eller på ved å endre innstillingene for automatisk bruk av anbefalinger.

Merk: Anbefalingene kan endres over tid i tråd med de anbefalte fremgangsmåtene for Google Ads, slik at du kan oppnå best mulig resultater. Kom tilbake til denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert om hvilke anbefalinger som er tilgjengelige, og hvordan de fungerer.

Sånn fungerer det

Du kan ta i bruk anbefalinger automatisk fra den øverste raden i «Anbefalinger»-delen. Deretter kan du velge hvilke anbefalinger du vil ta i bruk automatisk.

Ulike typer anbefalinger som kan tas i bruk automatisk

Foreløpig kan du bare bruke visse anbefalinger automatisk. Du kan se en fullstendig liste over alle anbefalingene vi tilbyr, i artikkelen Typer anbefalinger.

Merk:

• Du kan bare ta i bruk anbefalinger automatisk på kontonivå.
  • Anbefalinger tas bare i bruk når de er relevante. Det kan derfor hende at enkelte anbefalinger ofte tas i bruk automatisk, mens andre kanskje aldri tas i bruk automatisk.
  • På «Logg»-fanen ser du et sammendrag av anbefalingene du nylig har tatt i bruk. Du kan også gå til «Endringslogg»-siden for å se eller oppdatere enkeltanbefalinger som er tatt i bruk.

Annonser og elementer

Med anbefalingene for annonser og elementer kan du finstemme annonsene dine, opprette nye annonser, sørge for at de beste annonsene vises oftest, og organisere annonsene i bedre annonsegrupper. De ulike typene anbefalinger relatert til elementer er spesielt nyttige med tanke på å maksimere annonseresultatene og kan føre til høyere klikkfrekvenser.

• Legg til responsive søkeannonser Elementer i overskrifter og beskrivelser kommer fra det eksisterende innholdet ditt, deriblant annonsens endelige nettadresse eller elementer i samme annonsegruppe. Du kan kontrollere hvor de enkelte overskriftene og beskrivelsene vises i annonsen din, ved å feste overskrifter og beskrivelser i bestemte posisjoner. Finn ut mer om responsive søkeannonser.
  • Gjør de responsive søkeannonsene bedre Elementer i overskrifter og beskrivelser kommer fra det eksisterende innholdet ditt, deriblant annonsens endelige nettadresse eller elementer i samme annonsegruppe. Innstillingene for elementet du har festet, blir respektert. Finn ut mer om responsive søkeannonser.
  • Legg til dynamiske søkeannonser
  • Bruk optimalisert annonserotasjon

Budgiving

Med anbefalinger knyttet til budgivning er det enklere å identifisere budstrategien som samsvarer best med målene dine, og sørge for at kampanjene dine ikke begrenses av budsjettet.

• Juster CPA-målene
  • Juster ROAS-målene
  • By mer effektivt med «Maksimer antall klikk»
  • By mer effektivt med «Maksimer antall konverteringer»
  • By mer effektivt med mål-CPA
  • By mer effektivt med mål for visningsandel
  • By mer effektivt med mål-ROAS
  • Butikkbesøk det kan bys på
  • Maksimer konverteringsverdien
  • Angi en mål-CPA
  • Angi mål-ROAS
  • Angi et mål for budstrategien
  • Legg til butikkbesøk som standardmål på kontonivå

Søkeord og målretting

Med utgangspunkt i anbefalingene knyttet til søkeord og målretting kan du nå ut til flere personer som er interessert i det du har å tilby.

• Legg til målgrupper
  • Legg til målgruppesegmenter i rapporteringen
  • Legg til søkeord med fleksibelt samsvar
  • Legg til dynamiske søkeannonser Overskriftselementene kommer fra innhold på nettstedet ditt.
  • Legg til søkeord
  • Legg til søkeord (smart budgivning)
  • Butikkbesøk det kan bys på
  • Få større rekkevidde med Google-søkepartnere
  • Fjern overflødige søkeord
  • Fjern søkeord som ikke fører til annonsevisninger
  • Fjern motstridende negative søkeord
  • Bruk målrettingsutvidelse
  • Bruk bannerutvidelse

Merk: Budsjettøkning inngår ikke i denne versjonen av automatisk bruk av anbefalinger.

Måling

• Oppgrader konverteringssporingen du bruker

Vi anbefaler at du bruker negative søkeord i utstrakt grad for å ekskludere søketermer fra kampanjene dine. Du kan legge til negative søkeord i kampanjene via en managerkonto eller personlig konto. På denne måten kan du rette oppmerksomheten mot søkeordene som er viktige for kundene dine.

Hvis du bruker dynamisk innsetting av søkeord, kan søketermene som ikke er tatt med som negative søkeord, vises i annonseteksten din. Hvis «Legg til søkeord»-anbefalingen tas i bruk automatisk, og du bruker dynamisk innsetting av søkeord, blir disse søkeordene ikke automatisk brukt i annonsegrupper med dynamisk innsetting av søkeord. Finn ut mer om negative søkeord.

Tidspunkter og lister for anbefalinger

Når du slår på automatisk bruk av anbefalinger, vet vi hvilke anbefalinger du er kvalifisert for daglig. Du kan se hvilke typer anbefalinger du har valgt å motta, på «Administrer»- eller «Logg»-fanen. Finn ut mer om hvordan du administrerer anbefalinger du har valgt å ta i bruk automatisk.

Du får også enkelt oversikt over anbefalingene som tas i bruk automatisk, i tabellvisningen av anbefalinger.

Kø for anbefalinger som tas i bruk automatisk – tabellvisning

Linker til beslektet innhold