Guia de Smart Bidding per a campanyes de display

Determinar els resultats d'una campanya de display que utilitza Smart Bidding

A l'hora d'avaluar el rendiment general, no us centreu massa en grups d'anuncis individuals ni en períodes de temps curts (com ara el rendiment d'un dia concret, ja que es poden produir pics breus), sobretot si heu definit un objectiu al nivell de campanya. Assegureu-vos que el cost per acció objectiu (CPA objectiu) o el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) siguin realistes en funció de la mitjana històrica de les vostres campanyes de display.

Exemple

Al gràfic següent, el rendiment del grup d'anuncis C està per sobre del CPA objectiu, mentre que els grups d'anuncis A i B han assolit aquest CPA objectiu. Com que la campanya assoleix l'objectiu, no cal que poseu en pausa el grup d'anuncis C. Si ho feu, el volum general es veurà afectat negativament. Smart Bidding aprendrà atributs del grup d'anuncis C, cosa que conduirà a un CPA per sobre de l'objectiu i a ofertes més baixes.

Per obtenir els millors resultats, podeu combinar el grup d'anuncis C amb els altres per permetre que Smart Bidding optimitzi tot el trànsit. També podeu pagar per conversions quan utilitzeu campanyes de CPA objectiu aptes.

Gràfic de CPA objectiu de la guia de Smart Bidding | Google Ads | Display

Precisió de Smart Bidding i volum

És més probable que Smart Bidding tingui un bon rendiment al CPA objectiu i el ROAS objectiu que heu definit si avalueu un període de temps amb més volum de conversions. Al gràfic següent es mostra la precisió prevista segons el volum de conversions durant el període de temps o la jerarquia de campanyes avaluats.

Display de Google Ads | Gràfic de volum de conversions de la guia de Smart Bidding

Exemple

Si un grup d'anuncis d'una campanya gran només té 15 conversions en el període de temps analitzat, és previsible que el CPA diari del grup sigui volàtil. Ara bé, pot ser que la campanya en conjunt assoleixi el CPA de manera sistemàtica durant uns quants dies. El gràfic no és aplicable a períodes de temps més llargs (per exemple, des de sempre o diversos mesos).

Centreu-vos en les tendències generals de rendiment de la campanya en comptes de fer-ho en les de grups d'anuncis individuals o d'intervals de dates breus, que són més volàtils. L'algoritme està dissenyat per reaccionar i assolir l'objectiu al llarg del temps en cada grup d'anuncis. A causa de la naturalesa dinàmica de la subhasta, és probable que observeu algunes fluctuacions en el rendiment del CPA o el ROAS.

Smart Bidding i escala de la campanya

El nostre algoritme d'ofertes programàtiques està dissenyat per proporcionar a les campanyes el màxim volum de conversions possible amb l'objectiu de rendiment, l'objectiu de CPA (CPA objectiu) i l'objectiu de ROAS (ROAS objectiu) que hàgiu triat. A mesura que canvia el mercat (per exemple, a causa dels canvis en el comportament dels usuaris), el volum de conversions i la despesa poden fluctuar per tal que el nostre algoritme d'ofertes programàtiques continuï assolint el vostre objectiu de rendiment. Hi ha alguns passos que podeu seguir per augmentar l'escala de les campanyes:

• Augmentar l'objectiu de CPA o disminuir el de ROAS: això permetrà que el nostre algoritme faci ofertes més elevades en cada subhasta, cosa que augmentarà les opcions d'aconseguir impressions que resultin en conversions.
  • Ampliar la segmentació: amb més impressions per les quals fer ofertes, el nostre algoritme pot trobar més conversions.

Com un canvi en el percentatge de conversions o en l'oferta afecta l'escala?

Normalment, hi ha una relació força estreta entre l'oferta i l'escala, i també entre el percentatge de conversions i l'escala. És probable que l'augment de l'oferta o del percentatge de conversions comporti una escala més gran, i que la disminució de l'oferta o del percentatge de conversions resulti en una escala menor.

El fet de canviar del CPA objectiu o el ROAS objectiu a la maximització de conversions no augmenta l'escala amb el mateix objectiu de rendiment. Per exemple, canviar del CPA objectiu a la maximització de conversions no augmentarà l'escala amb el mateix CPA. En canvi, és possible que vegeu un volum de conversions més alt, però a un CPA més alt i menys eficient. Es pot assolir el mateix objectiu mantenint el CPA objectiu i augmentant l'objectiu de CPA.