Ställa in anpassade aviseringar (Google Ads-appen)

Håll koll på dina affärsmål och få aviseringar om de resultat- och statusändringar som du är mest intresserad av.

Skapa en anpassad avisering

Kontrollera att du har valt att få pushmeddelanden innan du börjar. Läs mer om hur du ställer in pushmeddelanden.

1. Tryck på Mer och välj Inställningar i det nedre navigeringsfältet.
  2. Tryck på Anpassade aviseringar.
  3. Om det här är din första avisering trycker du på Skapa. Om du vill lägga till ytterligare en avisering trycker du på plustecknet i det nedre högra hörnet.
  4. Välj Konto , Kampanj eller Annonsgrupp för att skapa en anpassad avisering på den nivån.

Kontonivå

1. Tryck på Välj konton.
  2. Välj de konton som du vill ställa in aviseringar för.
  3. Tryck på Klart.

Kampanjnivå

1. Tryck på Välj kampanj.
  2. Välj kontot och välj sedan de kampanjer som du vill ställa in aviseringar för.
  3. Tryck på Klart.
Obs! Anpassade aviseringar på kampanjnivå kan bara ställas in i ett konto per avisering.

Annonsgruppsnivå

1. Tryck på Välj annonsgrupp.
  2. Välj kontot. Välj kampanjen. Välj sedan de annonsgrupper som du vill ställa in aviseringar för.
  3. Tryck på Klart.
Obs! Anpassade aviseringar på annonsgruppsnivå kan ställas in i ett konto per avisering. Du kan välja annonsgrupper från flera kampanjer i samma konto.

5. Tryck på rullgardinsmenyn Vad vill du få aviseringar om? och välj det mätvärde eller den status du vill få aviseringar om.

• Avisering om resultatförändringar: Välj det mätvärde du vill få aviseringar om, gränsvärdet för förändring och tidsperioden för mätning (dagligen, varje vecka, varje månad).
Obs! Under Avancerade inställningar kan du välja frekvens, dag och tid för att se om du är kvalificerad för aviseringen.
  • Statusavisering: Välj vilken status du vill få aviseringar om. Du kan till exempel få ett meddelande när kampanjens status ändras till Begränsad av budget.

6. Tryck på Spara.