Konfigurer egendefinerte varsler (Google Ads-mobilappen)

Pass på at du er i rute til å nå forretningsmålene du har satt deg, ved å bli varslet om resultat- og statusendringer som er viktige for deg.

Opprett egendefinerte varsler

Før du begynner, må du sørge for at du har valgt å motta pushvarslinger. Finn ut hvordan du kan konfigurere pushvarslinger.

1. Trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden, og velg så Innstillinger.
  2. Trykk på Egendefinerte varsler.
  3. Trykk på Opprett hvis dette er det første varselet. For å legge til et ekstra varsel, trykk på «+» nederst til høyre.
  4. Velg Konto, Kampanje eller Annonsegruppe for å konfigurere et egendefinert varsel på det aktuelle nivået.

Kontonivå

1. Trykk på Velg kontoer.
  2. Velg de kontoene du vil konfigurere varsler i.
  3. Trykk på Ferdig.

Kampanjenivå

1. Trykk på Velg en kampanje.
  2. Velg kontoen, og velg så de kampanjene du vil konfigurere varsler i.
  3. Trykk på Ferdig.
Merk: Du kan konfigurere flere egendefinerte varsler på kampanjenivå i én og samme konto, men de enkelte varslene kan bare være angitt i én konto.

Annonsegruppenivå

1. Trykk på Velg en annonsegruppe.
  2. Velg kontoen. Velg kampanjen. Velg så de annonsegruppene du vil konfigurere varsler i.
  3. Trykk på Ferdig.
Merk: Du kan konfigurere flere egendefinerte varsler på annonsegruppenivå i én og samme konto, men de enkelte varslene kan bare være angitt i én konto. Du kan velge annonsegrupper fra flere kampanjer i den samme kontoen.

5. Trykk på rullegardinmenyen «Hva vil du varsles om?», og velg beregningen eller statusen du vil bli varslet om.

• Varsel om resultatendringer: Velg den beregningen du vil bli varslet om, endringsterskelen samt tidsperioden målingen skal omfatte (daglig, ukentlig, månedlig).
Merk: Under de avanserte innstillingene kan du velge hvor ofte samt på hvilken dag og hvilket tidspunkt det skal sjekkes om du skal motta et varsel.
  • Statusvarsel: Velg hvilken status du ønsker å bli varslet om. Du kan for eksempel bli varslet når statusen for kampanjen din endres til «Begrenset av budsjettet».

6. Trykk på Lagre.