Omien ilmoitusten käyttöönotto (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Kun saat ilmoituksia tuloksissa ja tilassa tapahtuneista muutoksista, pysyt ajan tasalla siitä, oletko saavuttamassa liiketoimintatavoitteesi.

Oman ilmoituksen luominen

Varmista ennen aloittamista, että olet ottanut ilmoitukset käyttöön. Katso ohjeet ilmoitusten käyttöönottoon.

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Asetukset.
  2. Napauta Omat ilmoitukset.
  3. Jos olet luomassa ensimmäistä ilmoitustasi, napauta Luo. Jos haluat lisätä uuden ilmoituksen, napauta oikeasta alareunasta "+".
  4. Valitse Tili, Kampanja tai Mainosryhmä sen mukaan, millä tasolla haluat ottaa oman ilmoituksen käyttöön.

Tilitaso

1. Napauta Valitse tilit.
  2. Valitse tilit, joilla haluat ottaa ilmoitukset käyttöön.
  3. Napauta Valmis.

Kampanjataso

1. Napauta Valitse kampanja.
  2. Valitse tili ja sitten kampanjat, joissa haluat ottaa ilmoitukset käyttöön.
  3. Napauta Valmis.
Huom. Kampanjatasolla omia ilmoituksia voi ottaa käyttöön vain yhdellä tilillä ilmoitusta kohden.

Mainosryhmätaso

1. Napauta Valitse mainosryhmä.
  2. Valitse tili. Valitse kampanja. Valitse sitten mainosryhmät, joissa haluat ottaa ilmoitukset käyttöön.
  3. Napauta Valmis.
Huom. Mainosryhmätasolla omia ilmoituksia voi ottaa käyttöön vain yhdellä tilillä ilmoitusta kohden. Voit valita samalla tilillä useiden eri kampanjoiden mainosryhmiä.

5. Napauta avattavaa "Mistä haluat saada ilmoituksia?" ‑valikkoa ja valitse haluamasi mittari tai tila.

• Ilmoitus tulosmuutoksesta: Valitse mittari, josta haluat saada ilmoituksia, muutoksen kynnysarvo ja mittauksen ajanjakso (päivittäin, viikoittain tai kuukausittain).
Huom. Lisäasetuksista voit valita tarkistustiheyden eli päivän ja kellonajan, jonka mukaan ilmoituksen tarpeellisuus tarkistetaan.
  • Ilmoitus tilasta: Valitse, mistä tilasta haluat saada ilmoituksia. Voit esimerkiksi saada ilmoituksen, kun kampanjasi tilaksi on muuttunut "Rajallinen budjetti".

6. Napauta Tallenna.