Konfigurer tilpassede notifikationer (Google Ads-mobilapp)

Hold styr på dine forretningsmæssige mål ved at få notifikationer om de resultater og statusændringer, der er vigtigst for dig.

Opret en tilpasset notifikation

Før du begynder, skal du sørge for, at du har tilvalgt push-notifikationer. Sådan konfigurerer du push-notifikationer.

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg derefter Indstillinger.
  2. Tryk på Tilpassede notifikationer.
  3. Tryk på Opret, hvis det er din første notifikation. Tryk på "+" nederst til højre for at tilføje en ekstra notifikation.
  4. Vælg Konto , Kampagne eller Annoncegruppe for at konfigurere en tilpasset notifikation på det pågældende niveau.

Kontoniveau

1. Tryk på Vælg konti.
  2. Vælg de konti, du vil konfigurere notifikationer for.
  3. Tryk på Udført.

Kampagneniveau

1. Tryk på Vælg kampagne.
  2. Vælg kontoen og derefter de kampagner, du vil konfigurere notifikationer for.
  3. Tryk på Udført.
Bemærk! Tilpassede notifikationer på kampagneniveau kan kun konfigureres på én konto pr. notifikation.

Annoncegruppeniveau

1. Tryk på Vælg annoncegruppe.
  2. Vælg kontoen. Vælg kampagnen. Vælg derefter de annoncegrupper, du vil konfigurere notifikationer for.
  3. Tryk på Udført.
Bemærk! Tilpassede notifikationer på annoncegruppe kan kun konfigureres på én konto pr. notifikation. Du kan vælge annoncegrupper fra flere kampagner på den samme konto.

5. Tryk på rullemenuen  "Hvad vil du have notifikationer om?", og vælg den metric eller status, du vil underrettes om.

• Notifikation om effektivitetsændring: Vælg den metric, du vil underrettes om, grænseværdien for notifikation om ændring og perioden for måling (dagligt, ugentligt eller månedligt).
Bemærk! Under Avancerede indstillinger kan du vælge, hvor ofte, på hvilke dage og på hvilke tidspunkter du vil tjekke, om du er kvalificeret til at modtage en notifikation.
  • Statusnotifikation: Vælg den status, du gerne vil underrettes om. Du kan f.eks. få besked, når din kampagnes status ændres til "Begrænset af budget".

6. Tryk på Gem.