Kasvata liiketoimintaasi laajan vastaavuuden ja Smart Biddingin avulla

16.11.2020

Kuluttajien haluamat asiat sekä tavat, joilla he tekevät niihin liittyviä hakuja, muuttuvat jatkuvasti. Tämän vuoksi sinun on entistä haastavampaa ennakoida jokaista mahdollista yrityksesi kannalta osuvaa hakua. Esimerkiksi "tue paikallisia yrityksiä" ‑hakujen määrä on kasvanut maailmanlaajuisesti vuositasolla yli 20 000 %.1 Kuluttajien hakuaikeiden ymmärtäminen onkin nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Käyttämällä laajaa vastaavuutta ja Smart Biddingia yhdessä voit löytää entistä osuvampia hakulausekkeita, jotka vastaavat tulostavoitteitasi. Esimerkiksi laajan vastaavuuden avainsana naisten hatut voi vastata osuvia hakulausekkeita, jotka eivät välttämättä ole tulleet mieleesikään. Tällaisia hakulausekkeita voivat olla muun muassa naisten talvihatut tai naisten asusteet. Yhdistämällä tämän laajan vastaavuuden avainsanan sekä Smart Biddingin voit käyttää huutokaupan aikaisia signaaleja asettaaksesi oikean hintatarjouksen kullekin edellä mainitulle hakulausekkeelle. Näin sinun ei enää tarvitse ennakoida ja lisätä avainsanoihin erikseen jokaista mahdollista hakua.

Haluamme, että sinun on helpompi hyötyä tästä strategiasta omilla tileilläsi. Jos käytät Smart Biddingia, tunnistamme nykyisiä avainsanoja, jotka todennäköisesti parantavat tuloksia, mikäli muutat ne laajan vastaavuuden avainsanoiksi. Esittelemme näitä mahdollisuuksia sinulle automaattisesti tilisi Suositukset-sivulla. Mainostajat, jotka muuttavat lausekevastaavuuden ja tarkennetut laajan vastaavuuden avainsanansa laajan vastaavuuden avainsanoiksi, voivat saada keskimäärin enemmän konversioita ja suuremman konversioarvon.

Dentsu-yhtiöön kuuluva mainostoimisto iProspect käytti laajaa vastaavuutta Smart Biddingin kanssa ja pyrki näin saavuttamaan pitkäaikaista kasvua ja pitämään tulokset tasaisina. "Meillä oli epäilyksemme laajan vastaavuuden käytöstä, koska olimme testanneet sitä aiemmin ja havainneet, ettemme pysty sen avulla yhtä hyvin hallitsemaan tuloksiin vaikuttavia hakulausekkeita. Smart Biddingin ennakoivien signaalien toimiessa turvaverkkona saimme laajan vastaavuuden avulla lisää yksilöllisiä hakulausekkeita ja sen myötä 20 % enemmän konversioita", kertoi PPC-strategi Kasper Spanjer.
japan experience logo Matkailuyritys Japan Experience sai lisää konversioita ottamalla käyttöön laajan vastaavuuden ja Smart Biddingin. "Olemme olleet erittäin yllättyneitä tuloksista, joita olemme saaneet tällä laajan avainsanojen kattavuuden tarjoavalla hintatarjousstrategialla niin lyhyessä ajassa. Otamme strategian varmasti käyttöön myös muilla markkinoilla", sanoi toimitusjohtaja Thierry Maincent. Yritys on kasvattanut tulojaan 112 % vuositasolla, ja tuloista kolmasosa on peräisin laajan vastaavuuden avainsanoista.

Yrityksesi näkyminen asiakkaille on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Kun otat laajan vastaavuuden käyttöön yhdessä Smart Biddingin kanssa, sinun on helpompi löytää osuvia hakulausekkeita ja tunnistaa uusia kasvumahdollisuuksia.

Kirjoittaja: Brandon Ervin, Google Adsin tuotepäällikkö

1.Globaali englanninkielinen Google-data, 1.7.2020–29.8.2020 vs. 1.7.2019–29.8.2019