Sobre l'informe de termes de cerca a les campanyes intel·ligents

Un terme de cerca és una paraula o una frase que un client escriu en fer cerques a Google.com.

L'informe de termes de cerca és una llista d'aquelles cerques que han fet els usuaris en què han vist els vostres anuncis i hi han fet clic. El fet d'entendre com les persones arriben a veure els vostres anuncis i hi interaccionen us pot servir d'ajuda per assegurar-vos que es mostren en resposta a les cerques adequades i que capten clients per a la vostra empresa.

Com es pot utilitzar l'informe de termes de cerca

Reviseu els termes de cerca i els clics i la despesa associats.

• Si hi ha molts termes de cerca que no són adequats per al vostre negoci, assegureu-vos que els temes de paraula clau siguin tan precisos i rellevants per a l'empresa com sigui possible.
  • Si els temes de paraula clau són encertats, precisos i rellevants, però hi ha alguns termes de cerca que no s'adeqüen a la vostra empresa, podeu afegir-los d'un en un als temes de paraula clau negativa. D'aquesta manera, els anuncis no es mostraran per a aquestes cerques.

Com es pot afegir un terme de cerca a temes de paraula clau negativa

Més informació sobre els temes de paraula clau negativa en campanyes intel·ligents

1. Cerqueu la campanya que vulgueu editar.
  2. A la targeta "Temes de paraula clau i informe de termes de cerca", feu clic a Edita.
  3. Feu clic a la pestanya Informe de termes de cerca.
  4. Seleccioneu els termes de cerca que no són rellevants per a la vostra empresa i feu clic a Afegeix als temes de paraula clau negativa.
  5. Feu clic a Desa.