Om søgeordstemaer med negative søgeord i Smart-kampagner

Brug søgeordstemaer med negative søgeord til at sikre, at dine annoncer ikke vises ved søgninger, der ikke er relevante for din virksomhed. I denne artikel kan du læse om, hvordan søgeordstemaer med negative søgeord fungerer, og give tips til, hvordan du vælger søgeordstemaer med negative søgeord til dine Smart-kampagner.

Sådan fungerer det

En af nøglerne til en succesfuld kampagne er at vælge, hvornår dine annoncer skal vises i Søgning.

Når du tilføjer søgeordstemaer med negative søgeord, skal du se efter søgetermer, der minder om dine søgeordstemaer, men rammer kunder, der søger efter et andet produkt. Hvis du f.eks. er optiker og sælger brilleglas, kan det være en god idé at tilføje søgeordstemaer med negative søgeord til "vinglas" og "drikkeglas".

Husk!

• Vær omhyggelig, når du vælger dine søgeordstemaer med negative søgeord. Hvis du bruger for mange søgeordstemaer med negative søgeord, vil dine annoncer muligvis nå ud til færre kunder.
  • Søgeordstemaer med negative søgeord matcher ikke nære varianter, så dine annoncer vil muligvis stadig blive vist ved søgninger, der indeholder nære varianter af dine søgeordstemaer med negative søgeord.

Sådan tilføjer eller fjerner du søgeordstemaer med negative søgeord

1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet med rapporten "Søgeordstemaer og søgetermer".
  3. Klik på fanen Søgeordstemaer med negative søgeord.
  4. Klik på Rediger for at tilføje eller fjerne søgeordstemaer med negative søgeord.
  5. Klik på Gem.

Du kan også tilføje søgeordstemaer med negative søgeord fra rapporten Søgetermer.