Sobre els temes de paraula clau negativa a les campanyes intel·ligents

Utilitzeu temes de paraula clau negativa per assegurar-vos que els anuncis no es mostrin en cerques que no siguin rellevants per a la vostra empresa. En aquest article s'explica com funcionen els temes de paraula clau negativa i es proporcionen consells per triar-ne per a les campanyes intel·ligents.

Com funcionen

Un aspecte clau per aconseguir que una campanya tingui èxit és triar quan s'han de mostrar els vostres anuncis a la cerca i quan no.

Quan afegiu temes de paraula clau negativa, penseu en termes de cerca que siguin similars als vostres temes de paraula clau, però que puguin ser adequats per als clients que cerquin un altre producte. Per exemple, suposem que sou propietari d'una botiga de modelisme i veneu tota mena de productes per crear maquetes; us pot interessar afegir termes de cerca com ara "maqueta musical" o "maqueta publicitària" com a temes de paraula clau negativa.

Recordatori

• Trieu els temes de paraula clau negativa amb cura. Si teniu massa temes de paraula clau negativa, és possible que els vostres anuncis arribin a menys clients.
  • Els temes de paraula clau negativa no concorden amb les variants semblants, de manera que és possible que els anuncis es mostrin igualment a les cerques que continguin variants semblants dels temes de paraula clau negativa.

Afegir o treure temes de paraula clau negativa

1. Cerqueu la campanya que vulgueu editar.
  2. A la targeta "Temes de paraula clau i informe de termes de cerca", feu clic a Edita.
  3. Feu clic a la pestanya Temes de paraula clau negativa.
  4. Feu clic a Edita per afegir o treure temes de paraula clau negativa.
  5. Feu clic a Desa.

També podeu afegir temes de paraula clau negativa a partir de l'informe de termes de cerca.