Om att spara medieplaner i Räckviddsplaneraren

Du kan spara, kopiera och läsa in tidigare sparade medieplaner i Räckviddsplaneraren inför en framtida redigering och granskning. Du kan välja alla planer på listan över sparade medieplaner i Räckviddsplaneraren. Då visas den version av prognosen som sparades vid ett givet datum och klockslag. Räckviddsplaneraren använder den mest aktuella informationen så att prognosen baseras på den information som fanns tillgänglig vid tillfället då prognosen skapades.

• För prognoser med datum längre fram i tiden kan du välja att uppdatera medieplanen. När du har uppdaterat planen uppdateras också prognosen. Du måste spara planen för att behålla den nya prognosen. Om du inte sparar planen återgår prognosen till den tidigare versionen.
  • För prognoser med tidigare datum fungerar den sparade planen som en logg över vad som ingick i den ursprungliga prognosen. Den inte kan redigeras. Du kan kopiera inställningar från en sparad plan till en ny genom att välja Gör en kopia på menyn Fler alternativ .

För Google Ads-förvaltarkonton:

• Sparade planer är endast tillgängliga på kontonivå och kan inte sparas i flera konton i ett Google Ads-förvaltarkonto. Se därför till att du vet i vilka konton de sparade planerna skapades.
  • Om du skapar en medieplan blir den bara tillgänglig för dig. Andra användare av Google Ads-förvaltarkontot har inte åtkomst till den.