Mediaplannen opslaan in Bereikplanner

U kunt eerder opgeslagen mediaplannen in Bereikplanner opslaan, kopiëren en opnieuw laden om deze op een later moment te bewerken en te controleren. U kunt elk plan selecteren in de lijst met opgeslagen mediaplannen in Bereikplanner. Vervolgens wordt de opgeslagen versie van de prognose weergegeven op de datum en tijd waarop de prognose is opgeslagen. Bereikplanner gebruikt de meest actuele informatie. Uw prognose is dus gebaseerd op de beste informatie die beschikbaar is op de datum en het tijdstip waarop de prognose is gemaakt.

• Prognoses met toekomstige datums worden weergegeven met een optie om het mediaplan te vernieuwen. Nadat u een plan heeft vernieuwd, wordt de prognose geüpdatet. U moet het plan opslaan om de nieuwe prognose te behouden. Als het plan niet wordt opgeslagen, wordt de prognose teruggezet naar de vorige versie.
  • Voor prognoses met datums in het verleden dient het opgeslagen plan als een dossier waarin staat wat er oorspronkelijk werd voorspeld. Het kan het niet worden bewerkt. U kunt instellingen van elk opgeslagen plan kopiëren naar een nieuw plan met de optie 'Een kopie maken' in het menu Meer opties .

Voor Google Ads-manageraccounts:

• Opgeslagen plannen zijn alleen beschikbaar op accountniveau en kunnen niet worden opgeslagen in alle accounts in een Google Ads-manageraccount. Zorg er dus voor dat u weet in welke accounts de opgeslagen plannen zijn gemaakt.
  • Als u een mediaplan maakt, kunt alleen u het mediaplan bekijken. Andere mensen in het Google Ads-manageraccount hebben geen toegang tot het mediaplan.