Sobre com es poden desar plans de mitjans al Planificador d'abast

Podeu desar, copiar i tornar a carregar plans de mitjans desats anteriorment al Planificador d'abast per editar-los i revisar-los més endavant. Podeu seleccionar qualsevol pla de la vostra llista de plans de mitjans desats al Planificador d'abast. D'aquesta manera, es mostrarà la versió desada de la previsió a la data i a l'hora en què es va desar. El Planificador d'abast fa servir la informació més actualitzada, de manera que la previsió es basa en la millor informació disponible en la data i l'hora en què es va crear la previsió.

• Les previsions amb dates futures mostraran una opció per actualitzar el pla de mitjans. Un cop actualitzeu un pla, la previsió també s'actualitza. Tanmateix, cal que deseu el pla per conservar la previsió nova. Si no es desa el pla, la previsió tornarà a la versió anterior.
  • Per a les previsions amb dates passades, el pla desat serveix com a registre del que s'havia previst inicialment i no es pot editar. Podeu copiar la configuració de qualsevol pla desat en un pla nou mitjançant l'opció "Fes una còpia" que trobareu al menú "Més opcions" .

Per als comptes de gestor de Google Ads:

• Els plans desats només estan disponibles al nivell de compte i no es poden desar d'un dels comptes d'un compte de gestor de Google Ads a un altre; per tant, assegureu-vos que sabeu en quins comptes s'han creat els plans desats.
  • Si creeu un pla de mitjans, sereu l'únic usuari que el podrà veure. Els altres usuaris del compte de gestor de Google Ads no podran accedir al pla de mitjans.