Tv in Bereikplanner is nu beschikbaar in meer landen

17 september 2020

Met Tv in Bereikplanner kunt u de ideale mix van tv en YouTube ontdekken en nieuwe mogelijkheden herkennen om het bereik van uw videocampagnes te maximaliseren en de frequentie ervan te verbeteren. We voorzien u van historische gegevens over tv-campagnes die afkomstig zijn van externe providers van metingen en combineren deze met YouTube-prognoses om gebruikers de mogelijkheid te geven een planning te maken voor tv en YouTube samen.

Deze tv-gegevens waren al beschikbaar in de VS, via Nielsen, en in Japan, via Intage, en vandaag kondigen we aan dat tv-gegevens in Bereikplanner nu ook beschikbaar zijn in Vietnam. Binnenkort volgen meer landen. Dit stelt marketeers in staat om planningen te maken voor tv en YouTube samen, zodat zij het totale bereik kunnen maximaliseren en een balans kunnen vinden in de frequentie voor kanalen voor videoadvertenties. Deze update is beschikbaar voor alle Google Ads-gebruikers die toegang hebben tot Bereikplanner.

Als u meer wilt weten over Tv in Bereikplanner en over hoe u kunt beginnen met het plannen van uw volgende campagne, bekijkt u deze uitgebreide video waarin wordt uitgelegd hoe u de Bereikplanner moet gebruiken en hoe u uw media zo effectief mogelijk plant door ook gebruik te maken van tv. Bekijk ook al onze praktische tips over hoe u uw merkbekendheid kunt vergroten en uw bereik kunt maximaliseren in het Advertising Solutions Center.

Gepost door Ely Rygier, Global Product Lead, Reach Planning Tools