Automatiske betalinger

Automatiske betalinger er en betalingsindstilling i Google Ads. Hvis du bruger denne indstilling, påløber der annonceringsomkostninger, som efterfølgende debiteres automatisk via din primære betalingsmetode.

Hvis du bruger automatiske betalinger, bliver du debiteret for dine annonceringsomkostninger på den samme dato hver måned, eller når din konto når det forudbestemte beløb, der kaldes din betalingsgrænse, alt efter hvad der indtræffer først. Hvis din første betaling f.eks. faldt den 15. december, vil du blive debiteret den 15. i hver måned, eller når din konto når din betalingsgrænse.

Betalingsgrænse

Et omkostningsbeløb, som aktiverer debitering af disse omkostninger, når det nås. Beløbet er i første omgang et fast beløb, som du kan se på faktureringssiden Oversigt, og det forhøjes automatisk, hvis dine omkostninger når dette beløb inden udgangen af den månedlige faktureringsperiode.

Grænse og betalingsgrænser for første dag i måneden

• Når dine kontoomkostninger når grænsen, inden den månedlige faktureringsperiode er slut, forhøjes grænsen. Dette kan ske flere gange, indtil din konto når den endelige grænse. Grænsebeløbene afhænger af konto, land og valuta.
  • Det beløb, du debiteres, kan være noget højere end grænsebeløbet, hvis der meget hurtigt løber omkostninger på en konto. Du kan blive debiteret flere gange på en måned, hvis din konto flere gange når din faktureringsgrænse i løbet af dette tidsrum.
  • Du modtager ingen mail eller notifikation, når din betalingsgrænse forhøjes, men du kan altid finde din aktuelle grænse på faktureringssiden Oversigt. Du kan se den aktuelle grænse ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og vælge Indstillinger under "Fakturering". Derefter bliver du ført videre til siden Oversigt, hvor du kan se, hvor mange omkostninger der er påløbet siden din seneste betaling. Du finder din grænse under statuslinjen.

Baseret på frekvensen af månedlige debiteringer har nogle kunder mulighed for at hæve deres betalingsgrænse til et beløb over det maksimale anbefalede beløb, der automatisk er angivet af systemet. Denne indstilling giver brugere, der har mange månedlige debiteringer, mulighed for at blive debiteret færre gange om måneden.

Følg nedenstående trin for at se, om denne indstilling er aktiveret på din konto, og for at ændre din betalingsgrænse:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Oversigt under "Fakturering". Du lander på siden "Oversigt", som viser din nuværende saldo.
  3. Klik på Rediger grænse under den grå statuslinje ud for det aktuelle beløb.
  4. Du lander på siden "Indstillinger". Under "Sådan betaler du" i sektionen Betalingskonto kan du se din aktuelle grænse
  5. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon for at se det anbefalede grænsebeløb for din konto og for at ændre det.
  6. Hvis du vil indstille din betalingsgrænse til det anbefalede beløb, skal du klikke på "Brug det anbefalede beløb" og derefter klikke på Gem
  7. Du kan også angive et vilkårligt betalingsgrænsebeløb op til en anbefalet værdi. Klik på Gem, når du er færdig.

Mere om automatiske betalinger
Sammenlign med manuelle betalinger
Se flere artikler