Configurar una plantilla de seguiment

Nota: una plantilla de seguiment és una funció avançada que s'aplica si utilitzeu un sistema extern de seguiment de clics o heu desenvolupat funcions sofisticades pròpies de seguiment de clics. Les plantilles de seguiment del nivell de client no s'admeten a les campanyes intel·ligents.

Les plantilles de seguiment permeten afegir informació addicional a l'URL per identificar la font d'un clic individual en un anunci. Per exemple, podeu afegir paràmetres d'URL​LINK que us indiquin a quina campanya i a quin grup d'anuncis pertany l'anunci en què l'usuari ha fet clic, quin tipus de dispositiu ha utilitzat l'usuari i quina paraula clau ha activat l'anunci.

A la majoria d'anunciants no els caldrà configurar una plantilla de seguiment perquè ja n'hi ha prou amb les estadístiques agregades de rendiment, com ara quants clics van generar una campanya i un grup d'anuncis, quants clics va activar una paraula clau o quants clics es van fer des d'un dispositiu mòbil en comparació amb els que es van fer des d'un ordinador.

Exemple de configuració d'una plantilla de seguiment:

Suposem que veneu productes especialitzats per a la cura de la pell. Quan l'usuari fa clic a l'anunci sobre cremes hidratants, voleu que se'l dirigeixi a la pàgina de destinació https://www.myskincare.com/moisturizers.html

Heu de definir l'URL final com a:

https://www.myskincare.com/moisturizers.html

Si voleu fer un seguiment de cada clic individual per saber quina campanya, quin grup d'anuncis i quina paraula clau han activat l'anunci en què l'usuari ha fet clic, podeu definir la plantilla de seguiment en:

{lpurl}?campaignid={campaignid}&adgroupid={adgroupid}&keyword={keyword}&device={device}

Quan es difongui l'anunci, el nostre sistema substituirà cada {parameter} pel valor real. Per exemple, {lpurl} se substitueix per l'URL final de la pàgina de destinació, {campaignid} se substitueix per l'identificador assignat pel sistema per a la campanya, etc.

En especificar la informació que voleu com a {parameter} a l'URL, així és com se us transmet la informació per cada clic individual:

Si un usuari cerca "loció" i fa clic a l'anunci des d'un dispositiu mòbil, veureu que l'usuari ha fet clic a l'URL:

https://www.greatskincare.com/moisturizers.com?campaignid=11111111111&adgroupid=2222222222&keyword=lotion&device=m

Nota:
  • Si utilitzeu un sistema de seguiment de clics de tercers, consulteu el vostre proveïdor per obtenir instruccions sobre el format que prefereixi per a la plantilla de seguiment.
  • Els canvis fets a les plantilles de seguiment tarden entre 24 i 48 hores a reflectir-se a la difusió d'anuncis un cop fetes les actualitzacions.

Consells per configurar una plantilla de seguiment

• La plantilla de seguiment del grup d'anuncis, de la campanya o del compte s'aplica a tots els anuncis que conté cada nivell.
  • Si definiu diverses plantilles de seguiment per a diversos nivells, s'utilitza la més específica. La plantilla de seguiment més específica és la de paraula clau, seguida de la d'anunci, la de grup d'anuncis, la de campanya i, finalment, la de compte.
  • Utilitzeu https:// en comptes d'http:// a la plantilla de seguiment per assegurar-vos que els mesuraments de clics i les redireccions no s'interrompin.
  • Podeu consultar quina plantilla de seguiment s'està aplicant a la columna "Font de la plantilla de seguiment".
  • Amb el seguiment en paral·lel, el fet d'utilitzar el protocol HTTP en aquest camp pot afectar els sistemes de mesurament de clics o els sistemes de redirecció:
    • Tot i que no tenim control sobre les redireccions posteriors, Google Ads utilitzarà sempre el protocol HTTPS a la primera crida de seguiment si no s'ha introduït com a tal.
    • Tots els URL de redirecció posteriors han de ser HTTPS. A més, les sol·licituds de redirecció s'han de fer des del servidor.