Dynaamisten kokonaisuuksien lisääminen Videokampanjaan

Dynaamisissa kokonaisuuksissa hyödynnetään edistynyttä asiayhteyteen kohdistusta. Niiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään yleisösi ja brändisi kannalta sopiva yhdistelmä erilaista sisältöä. Voit valita Google Adsissa kokonaisuuksia, joiden kohdistuksessa voidaan käyttää tiettyjä hetkiä, aiheita, osuvuutta tai suosiota. Dynaamisissa kokonaisuuksissa voi olla esimerkiksi vuosittaisia tapahtumia, matkailua, urheilua, mediaa ja viihdettä, kauneudenhoitoa ja muotia sekä videopelejä. Paikallisen osuvuuden parantamiseksi dynaamiset kokonaisuudet muodostetaan käyttämällä maakohtaista sisältöä.

Hyödyt

Dynaamiset kokonaisuudet on suunniteltu siten, että ne auttavat sinua saamaan mahdollisimman laajan osuvuuden. Ne ovat ennaltakoottuja segmenttejä, joiden avulla voit tavoittaa yleisösi mahdollisimman osuvalla sisällöllä. Kun dynaamisia kokonaisuuksia käytetään, Google Adsin raporteissa näkyy reaaliaikaisia päivityksiä, suositeltuja budjetteja ja kokonaisuuksien kuukausittaisia impressiotietoja.

Dynaamisten kokonaisuuksien avulla voit tehdä seuraavaa:

• Voit löytää uusia asiakkaita, jotka katsovat brändiisi, tuotteeseesi tai palveluusi liittyviä videoita.
  • Voit löytää uusia sellaista sisältöä katsovia asiakkaita, jonka haluat yhdistyvän jatkossakin ihmisten mielessä brändiisi, tuotteeseesi tai palveluusi.
  • Voit kohdistaa mainossisältösi YouTube-sisältöön, joka herättää samanlaisia brändituntemuksia.

Esimerkki

Jos edustat kodinsisustusbrändiä ja videomainoksesi YouTubessa keskittyvät sisustamiseen, dynaamisten kokonaisuuksien avulla voit saada mainoksesi näkymään liiketoimintaasi liittyvien videoiden yhteydessä. Tällaisten kokonaisuuksien videoissa voidaan käsitellä esimerkiksi asuntoesittelyjä, säilytysratkaisuja ja remonttiprojekteja.

Saatavuus

Dynaamiset kokonaisuudet ovat tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Intia
  • Japani
  • Meksiko
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Ennen kuin aloitat

Varmista, että dynaamisia kokonaisuuksia käyttävä kampanjasi on tavoitteidesi mukainen, seuraamalla näitä ohjeita:

Tee näin Vältä näitä

kyllä, vahvistettu Käytä tCPM- tai konversiomäärän maksimointi ‑hintatarjousstrategiaa.

kyllä, vahvistettu Käytä kussakin kampanjassa yhtä mainosryhmää.

kyllä, vahvistettu Valitse kampanjoidesi kokonaisuuksille vakiomainosinventaari tai laajennettu mainosinventaari.

Älä luo päällekkäisyyksiä tarkennetun yleisökohdistuksen kanssa.

Älä luo päällekkäisyyksiä avainsanakohdistuksen kanssa.

Älä sulje pois digitaalisia sisältötunnisteita, yleisöjä, aiheita tai avainsanoja.

Älä käytä dynaamisia kokonaisuuksia muiden kohdistustyyppien kanssa samassa kampanjassa (esimerkiksi dynaamisia kokonaisuuksia yhdessä mainosryhmässä ja asiasta kiinnostuneeseen yleisöön kohdistamista toisessa mainosryhmässä).

Kun mahdollista, käytä dynaamisia kokonaisuuksia käyttävää kampanjaa perinteistä yleisökohdistusta käyttävän kampanjan lisäksi.

Voit esimerkiksi käyttää kampanjaa, joka on kohdistettu kiinnostuksen kohteiden mukaan (esimerkiksi asiasta kiinnostuneelle yleisölle "talviurheilufanit"), ja toista kampanjaa, jonka kohdistus perustuu siihen, mitä käyttäjät katsovat YouTubesta (esimerkiksi dynaaminen kokonaisuus "Talviolympialaiset").

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tilin sivuvalikosta Kampanjat Campaigns Icon.
  2. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  3. Valitse kampanjan tavoite ja valitse sitten kampanjatyypiksi Video.
  4. Valitse tavoitteestasi riippuen hintatarjousstrategiaksi tCPM tai Konversiomäärän maksimointi.
  5. Toimi seuraavien suositusten mukaan "Sisällön poissulkemiset" ‑kohdassa, jotta dynaamiset kokonaisuudet varmasti näkyvät:
    • Inventaarin tyyppi: Valitse Vakiomainosinventaari tai Laajennettu mainosinventaari.
    • Poissuljetut tyypit ja tunnisteet: Älä sulje pois mitään digitaalisia sisältötunnisteita. (Arkaluontoisilla mainoksilla, kuten alkoholi- tai tupakkamainoksilla, voi olla erilaiset ohjeet.)
  6. Älä valitse tai sulje pois mitään yleisö- tai sisältökohdistusta (kuten demografisia tietoja, avainsanoja, aiheita tai yleisöjä).
  7. Valitse Sijoittelut-kohdasta Videokokonaisuudet ja valitse sitten dynaamiset kokonaisuudet, jotka haluat lisätä kampanjaasi.
Kun valitset dynaamista kokonaisuutta kampanjallesi, valitse sisältöä, joka on erittäin osuvaa tuotteesi ja brändisi kannalta. Näin dynaamiset kokonaisuudet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja saavat ihmiset yhdistämään tuotteesi ja brändisi haluamiisi asioihin.

Yhdistämällä aiheeseen kohdistamisen muihin sisältökohdistustyyppeihin voit kohdistaa mainokset kaikkeen mainosryhmälle valitsemaasi sisältöön ja tavoittaa näin laajemman yleisön.

Tietokortti

Tietokortti auttaa asiayhteyteen kohdistuksessa kampanjan luonnin yhteydessä. Ominaisuus on käytettävissä, kun valitset kohdistettavia aiheita, videokokonaisuuksia ja sijoitteluja.

• Kohdistettavia aiheita varten tietokortti tarjoaa esimerkiksi impressiovinkkejä ja sijaintikriteerejä.
  • Videokokonaisuuksia ja sijoitteluja varten tietokortti tarjoaa vinkkejä parhaasta yleisöstä ja parhaista YouTube-kategorioista.

Jos haluat nähdä tietyn aiheen tietokortin, vie kohdistin aiheen tai asetuksen päälle, josta haluat lisätietoja.