Om konverteringer via avspilling med deltakelse

Personer som ser YouTube-videoer, har en klar intensjon om å se innholdet de har søkt seg frem til på YouTube. Av den grunn er sannsynligheten stor for at de blir værende på plattformen når de ser annonser som en del av seeropplevelsen. Dette forklarer hvorfor 70 % av YouTube-seerne sier at de har kjøpt en merkevare etter at de så den på YouTube.

På YouTube utfører brukerne sjelden handlinger rett etter å ha sett annonser, men i stedet etter at de har fullført avspillingsøkten. Det er her konverteringer via avspilling med deltakelse kommer inn i bildet.

Konverteringer via avspilling med deltakelse er skreddersydd for videoannonsering (på YouTube og i Google Displaynettverk) samt den spesifikke atferden folk utviser når de ser på videoer sammenlignet med når de ser andre typer annonser.

Det telles en konvertering via avspilling med deltakelse når en bruker ser på minst ti sekunder av en in-stream-annonse som kan hoppes over (eller hele annonsen hvis den varer i mindre enn ti sekunder), og så fullfører en konvertering i løpet av det aktuelle konverteringsvinduet.

Fordeler

• Få mer presis måling av resultater oppnådd med videoannonser for direkte respons.
  • Få brukerengasjement uttrykt tydeligere.
  • Få et tydeligere bilde av verdien annonsene dine utgjør, og skap vekst i bedriften i takt med stadig endrende seervaner og brukeratferd samt nye enheter og opplevelser som blir tilgjengelige.
Merknad om videokampanjer: Engasjementer knyttet til annonseformater som per nå ikke måles i form av visninger (f.eks. bumperannonser og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over), er basert på klikk.

Kampanjetyper som sporer konverteringer etter avspilling med deltakelse

• appkampanjer
  • bannerkampanjer
  • videokampanjer (TrueView for Action-kampanjer og videohandlingskampanjer)

Konverteringer via avspilling med deltakelse i bannerannonser

Med bannerkampanjer kan du vise de visuelt lekre annonsene dine i apper og på nettsteder som sammen utgjør flere millioner plasseringer. Slike annonser er dermed et svært effektivt salgs- og markedsføringsverktøy.

At du får målt kampanjene og konverteringene dine presist, har aldri vært viktigere enn nå, og hvis du skal skjønne den fullstendige effekten bannerannonsene har, holder det ikke bare å se på antallet klikk. Konverteringer via avspilling med deltakelse har vist seg å være en mer robust beregning for konverteringer som ikke er basert på siste klikk, og du kan bruke disse konverteringene i bannerkampanjer med videoelementer.

Responsive bannerannonser kan ha videoelementer som du oppretter og laster opp, eller som genereres automatisk ut fra teksten og bildeelementene du allerede har. Med konverteringer via avspilling med deltakelse kan du omsette disse videoelementene i reelle verdier som gjenspeiles i kampanjeresultatene dine. At du virkelig får et godt bilde av virkningen annonsene dine har, er et viktig skritt på veien mot enda bedre resultater.

Rapportering om konverteringer etter avspilling med deltakelse

• Bannerkampanjer: Konverteringer via avspilling med deltakelse tas med i «Alle konverteringer»-kolonnen i rapporteringen om bannerkampanjene dine (på Kampanjer-fanen på sidemenyen). «Alle konverteringer» omfatter blant annet dataene i «Konverteringer»-kolonnen, konverteringshandlinger du har valgt å utelate fra «Konverteringer»-kolonnen, butikkbesøk og visse typer telefonanrop. Med disse ekstra konverteringene får du en bedre oversikt over hvordan brukerne har interaksjoner med bedriften din, og hvor effektiv annonseringen er. Finn ut mer om «Alle konverteringer».
  • Video- og appkampanjer: Konverteringer etter avspilling med deltakelse tas med i «Interaksjoner»-kolonnen i rapporteringen om video- og appkampanjer (på Kampanjer-fanen på sidemenyen). Interaksjoner inkluderer klikk, avspillinger og innhold som sveipes. Hvis du vil sammenligne konverteringer fra klikk med konverteringer via avspilling med deltakelse i kampanjerapporteringen, kan du klikke på segmentikonet Segment etterfulgt av Konverteringer og så Annonsehendelsestype på «Konverteringer»-menyen. Me dette holdes konverteringer fra klikk (registrert under «Klikk») atskilt fra konverteringer etter avspilling med deltakelse (registreres under «Interaksjoner») i kampanjerapporteringen.

Konverteringsvinduer for avspilling med deltakelse

Konverteringsvinduer for avspilling med deltakelse kan justeres hvis du vil ha større kontroll over målingen av konverteringer. Du kan angi ulike vinduer for hver konverteringshandling. Angi og oppdater konverteringsvinduer i innstillingene for konverteringshandlinger. Du kan også velge et konverteringsvindu for avspilling med deltakelse når du oppretter nye konverteringer. Finn ut mer om konverteringsvinduer.

Standardvinduene for konverteringer via avspilling med deltakelse varierer avhengig av hvilken kampanjetype du kjører:

• Videohandlingskampanje: 3 dager
  • TrueView for Action-kampanjer: 3 dager
  • Appkampanjer for installasjoner: 2 dager
  • Appkampanjer for engasjement: 1 dag
  • Bannerkampanjer: 3 dager

Veiledning for oppdatering eller redigering av konverteringsvinduer for avspilling med deltakelse

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Finn konverteringshandlingen du vil endre. Klikk på navnet til konverteringshandlingen i «Navn»-kolonnen.
  5. Klikk på Endre innstillingene i Innstillinger-delen.
  6. Klikk på Konverteringsvindu for avspilling med deltakelse. Velg tiden det tar å spore konverteringer etter annonseinteraksjoner, fra rullegardinmenyen.
  7. Klikk på Ferdig.

See what other users are saying about Engaged-view conversions

Join the conversation in the Ads Community

Linker til beslektet innhold