Jatkuneesta katselusta saadut konversiot

YouTube-videoiden katsojilla on vahva aikomus katsoa sisältöä, jonka takia he ovat tulleet YouTubeen, joten he todennäköisesti pysyvät alustalla nähdessään mainoksen osana katselukokemustaan. Tämä selittää, miksi 70 % YouTuben katsojista sanoo ostaneensa tietyn tuotteen löydettyään kyseisen brändin YouTubesta.

YouTubessa katsojat eivät yleensä ryhdy toimeen heti nähtyään mainoksen vaan vasta lopetettuaan koko katseluistunnon. Siksi on hyödyllistä seurata jatkuneesta katselusta saatuja konversioita.

Jatkuneesta katselusta saatu konversio sopii erityisesti videomainontaan (YouTubessa ja Google Display ‑verkostossa). Siinä on huomioitu se, miten käyttäjät toimivat videoita katsoessaan verrattuna muun tyyppisten mainosten katsomiseen.

Jatkuneesta katselusta saatu konversio lasketaan, kun käyttäjä katsoo vähintään 10 sekuntia ohitettavasta In-Stream-mainoksesta (tai koko mainoksen, jos sen kesto on alle 10 sekuntia) ja sen jälkeen konvertoituu jatkuneen katselun konversioikkunan aikana.

Edut

• Mittaa tarkemmin suoravastausmarkkinoinnin videomainosten tuottamia tuloksia
  • Osoittaa paremmin käyttäjän aktivoitumisen
  • Antaa paremman käsityksen mainostesi arvosta ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaa, kun käyttäjien toiminta ajan mittaan muuttuu ja uusia katselutottumuksia, laitteita ja käyttökokemuksia tulee saataville
Huom. Sellaisiin Videokampanjoiden mainosmuotoihin liittyvät aktivoitumiset, joita ei tällä hetkellä mitata katselukertojen perusteella (kuten puskurimainokset ja ei-ohitettavat In-Stream-mainokset), perustuvat klikkauksiin.

Kampanjatyypit, joissa seurataan jatkuneesta katselusta saatuja konversioita

• Sovelluskampanjat
  • Display-kampanjat
  • Videokampanjat (TrueView for Action ‑kampanjat ja Aktivoivat videokampanjat)

Display-mainosten jatkuneesta katselusta saadut konversiot

Display-kampanjoiden visuaaliset mainokset voivat näkyä miljoonilla sivustoilla ja sovelluksissa, mikä tekee näistä mainoksista erittäin tehokkaan myynti- ja markkinointityökalun.

Kampanjoiden ja konversioiden tarkka mittaaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Jotta voit saada kattavan käsityksen Display-mainostesi vaikuttavuudesta, sinun on seurattava muutakin kuin pelkkiä klikkauksia. Jatkuneesta katselusta saadut konversiot ovat osoittautuneet muita toimivammaksi mittariksi, kun halutaan mitata muita kuin klikkauksista saatuja konversioita. Niitä voi käyttää Display-kampanjoissa videoelementtien yhteydessä.

Responsiiviset Display-mainokset voivat sisältää luomaasi ja lataamaasi videosisältöä, tai niitä voidaan luoda automaattisesti aiemmin lisäämäsi teksti- ja kuvasisällön pohjalta. Jatkuneesta katselusta saatujen konversioiden avulla voit nähdä näiden videosisältöjen tuottaman arvon kampanjasi tuloksissa. Kun olet saanut paremman käsityksen mainostesi vaikuttavuudesta, voit alkaa parantaa niiden tuloksia.

Jatkuneesta katselusta saatujen konversioiden raportointi

• Display: Jatkuneesta katselusta saadut konversiot sisältyvät Display-kampanjoiden raportoinnin Kaikki konversiot ‐sarakkeeseen, joka löytyy sivuvalikon Kampanjat-välilehdeltä. Kaikki konversiot ‑sarake sisältää datan Konversiot-sarakkeestasi sekä konversiotapahtumat, joita et ole sisällyttänyt Konversiot-sarakkeeseen. Lisäksi se sisältää esimerkiksi toimipistekäynnit ja tietyt puhelut. Nämä lisäkonversiot antavat sinulle tarkemman käsityksen siitä, miten käyttäjät ovat tekemisissä yrityksesi kanssa. Näin voit myös arvioida paremmin mainontasi tehokkuutta. Lue lisää Kaikki konversiot ‐sarakkeesta.
  • Video- ja Sovelluskampanjat: Jatkuneesta katselusta saadut konversiot sisältyvät Video- ja Sovelluskampanjoiden raportoinnin Interaktiot-sarakkeeseen, joka löytyy sivuvalikon Kampanjat-välilehdeltä. Aktivoitumisiksi lasketaan klikkaukset, pyyhkäisyt ja katselukerrat. Jos haluat verrata kampanjaraportissasi klikkauskonversioita ja jatkuneesta katselusta saatuja konversioita, klikkaa Segmentit-kuvaketta Segmentti, valitse Konversiot ja klikkaa Konversiot-valikosta Mainoksen tapahtumatyyppi. Tällöin kampanjaraportissasi erotellaan klikkauskonversiot (eli klikkaukset) jatkuneesta katselusta saaduista konversioista (jotka lasketaan aktivoitumisiin).

Jatkuneen katselun konversioikkunat

Muuttamalla jatkuneen katselun konversioikkunoita voit vaikuttaa konversioiden mittaamiseen tarkemmin. Voit asettaa kullekin konversiotapahtumalle eri konversioikkunan. Voit asettaa ja päivittää konversioikkunat konversiotapahtuman asetuksista. Voit valita jatkuneen katselun konversioikkunan myös silloin, kun luot uutta konversiota. Lue lisää konversioikkunoista

Jatkuneen katselun konversioikkunan oletuspituus vaihtelee kampanjatyypin mukaan:

• Aktivoiva videokampanja: 3 päivää
  • TrueView for Action ‑kampanja: 3 päivää
  • Asennuskampanja: 2 päivää
  • Aktivointikampanja: 1 päivä
  • Display-kampanja: 3 päivää

Ohjeet jatkuneen katselun konversioikkunoiden päivittämiseen tai muokkaamiseen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Etsi muokattava konversiotapahtuma. Klikkaa sen nimeä Nimi-sarakkeesta.
  5. Klikkaa Asetukset-osiosta Muokkaa asetuksia.
  6. Klikkaa Jatkuneen katselun konversioikkuna. Valitse avattavasta valikosta, kuinka pitkään konversioita seurataan mainoksen aikaansaaman toiminnan jälkeen.
  7. Klikkaa Valmis.

See what other users are saying about Engaged-view conversions

Join the conversation in the Ads Community