Optimale løsninger med hensyn til aktiver til responsive displayannoncer til dynamisk remarketing og generering af kundeemner

Aktiver er det, der får dine responsive displayannoncer til at skille sig ud fra mængden, og de er med til at sikre, at annoncerne er effektive. Følg disse optimale løsninger og tips, når du opretter dine kampagner.

et eksempel på responsive annoncer

Promoveringstekst og overskrifter

Du kan oprette og uploade flere versioner af promoveringstekst og overskrifter, som Google derefter vælger mellem for at optimere dine annoncer. Hvis du har inkluderet promoveringstekst, er denne tekst den første linje i dit annoncemateriale. Overskrifter kan være mere generelle og indeholde brandede budskaber, hvorimod promoveringstekst bør opdateres hyppigt med gode tilbud eller særtilbud, især i forbindelse med årstidsrelaterede ændringer eller begivenhedsbaserede marketingkampagner. Her er nogle optimale løsninger med hensyn til brug af denne type tekst:

• Vær specifik med hensyn til dit tilbud. "30 % rabat på alt materiale til skolebrug" er bedre end bare "30 % rabat".
  • Undlad at være for "popsmart" med hensyn til dit tilbud. Overdreven brug af STORE BOGSTAVER og overdreven brug af tegnsætning kan have den modsatte effekt på brugerne.
  • Undgå gentagelser. Du bør aldrig gentage dit brands navn i promoveringstekst.
  • Effektive budskaber: Nye produktmeddelelser, konkurrencer, tilbud i butikken og lynudsalg.
  • Mange brugere er meget opmærksomme på prisrelateret tekst. Udsalgs- eller prisrelaterede promoveringer er typisk mere effektive end et virksomhedsslogan.

Kort overskrift: Korte overskrifter bruges, når promoveringstekst ikke er tilgængelig. Tilføj op til fem korte overskrifter med maksimalt 30 tegn. Optimale løsninger:

• Undlad at sætte punktum efter korte overskrifter.
  • Undlad at bruge præcis samme tekst i overskrift og beskrivelse.
  • Undlad at bruge din virksomheds navn som en kort overskrift.

Billeder

Billeder er obligatoriske. Det er lettere for Google at optimere dine annoncer, hvis der er flere billeder at vælge imellem. Du kan uploade op til 15 marketingbilleder og fem logoer. Du kan beskære et enkelt billede, så du både har det i liggende format og kvadratisk format, eller du kan bruge separate billeder til hvert billedformat.

Upload dine billeder, scan dem fra dit website, eller vælg fra vores gratis samling af professionelle arkivbilleder. Du kan også vælge blandt de senest benyttede billeder.

• Liggende format. Hvis du vælger at uploade et billede i liggende format, skal det være i billedformatet 1,91:1 og være større end 600 x 314 pixels. Den maksimale filstørrelse er 5 MB.
  • Kvadrat. Hvis du vælger at uploade et billede i kvadratisk format (1:1), skal det være større end 300 x 300 pixels. Den maksimale filstørrelse er 5 MB.

Undgå så vidt muligt at bruge tekst. Tekst må maksimalt dække 20 % af billedet. Bemærk! Dit billede kan blive beskåret vandret med op til 5 % i enderne for at få det til at passe til visse annoncepladser.

Logoer

Logoer er valgfrie, men det anbefales at bruge dem for at opnå størst mulig visuel effekt. Her er nogle optimale løsninger med hensyn til logoer:

• Du kan bruge symboler for ophavsret i dine logoer.
  • Mellemrummene eller den indre margen skal fylde 1/16 af logostørrelsen.
  • Lad være med at bruge for lille tekst, og sørg for, at designet er enkelt.
  • Upload både kvadratiske logoer og logoer i liggende format for at sikre optimal gengivelse.
  • En gennemsigtig baggrund er bedst, men kun hvis logoet er placeret centralt.
  • Husk! Den maksimale filstørrelse er 5 MB.

Optimale løsninger med hensyn til kvadratiske logoer:

• Billedforholdet for logoerne skal være 1:1.
  • Brug brandlogoer med et billedforhold på 1:1 og af god kvalitet til sociale medier. Din virksomheds navn vises ud for disse logoer på næsten alle annoncepladser.
  • Den anbefalede størrelse for det kvadratiske logo er 1.200 x 1.200 pixels.
  • Hvis du vælger at uploade et logo, skal det være i kvadratisk format og have en størrelse på mindst 128 x 128 pixels.

Optimale løsninger med hensyn til logoer i liggende format:

• Billedforholdet for logoerne skal være 4:1.
  • Logoerne bør have en størrelse på mindst 512 x 128 pixels.
  • Den anbefalede størrelse er 1.200 x 300 pixels.
Bemærk! Hvis du ikke angiver et logo, bruges dit virksomhedsnavn i stedet.

Yderligere optimale løsninger med hensyn til aktiver til Merchant Center-feeds

Vi medtager beskrivelsestekst som annoncemateriale for et enkelt produkt, når der er plads til det i annoncen, og du kan derfor se yderligere optimale løsninger med hensyn til Merchant Center-feeds her:

• Start med at tilføje de vigtigste produktoplysninger, da gengivelsen ofte afkortes efter fire tekstlinjer.
  • Fokuser på dit brand, og fremhæv vigtige produktoplysninger, der ikke er med i titlen.
  • Lad være med at starte beskrivelsen med SEO-optimerede udtryk, samlinger af søgeord eller fyldsætninger. Det kan f.eks. være "Fremragende kvalitet...", "Et uundværligt produkt..." eller "Højt serviceniveau...".