Formatér dine data om butikssalg

Butikssalgsdata skal formateres korrekt og overholde vores politikker for kundedata. Denne artikel indeholder retningslinjer, som du skal følge, når du formaterer din fil med data om butikssalg.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Før du går i gang

Inkluder dine data i en Excel-, CSV- eller Google Sheets-fil. Hvis du har behov for hjælp til at konfigurere dine data, kan du bruge disse skabeloner:

Grundlæggende retningslinjer for formatering

• Hvis du vil beskytte dine kunders transaktionsoplysninger, skal du hashkryptere kundenavne, mailadresser og telefonnumre i dine data om butikssalg. Du kan selv hashkryptere oplysningerne eller lade Google Ads hashkryptere dine data om butikssalg ved brug af SHA-256-algoritmen, som er branchestandarden for envejshashkryptering.
  • Vær opmærksom på, at filstørrelsesbegrænsninger kan forhindre upload af filen.
    • Engangsupload direkte til din Google Ads-konto:
      • 150 MB: Kun for CSV-filer, der uploades i Google Ads med estimeret 300.000 transaktionsrækker.
      • 50 MB: For alle andre formater, herunder CSV-filer, der uploades ved hjælp af en plan med estimeret 100.000 transaktionsrækker.
    • Hvis du uploader ved hjælp af Google Ads API: 1.000.000 rækker med transaktioner pr. uploadjob. Du bør bruge OfflineUserDataJobService til at oprette jobbet og tilføje transaktioner med metoden AddOfflineUserDataJobOperations i grupper på 10.000 rækker ad gangen til jobbet for at opnå optimal behandling. Du kan oprette flere parallelle uploadjob for at øge den hastighed, du sender rækker til behandling med.
      Bemærk! Hvis du uploader via en datapartner for butikssalg, skal du kontakte datapartneren for butikssalg for at få oplyst deres grænser for upload af butikssalgsdata.

Hvis du har tekniske spørgsmål vedrørende Google Ads API (f.eks. spørgsmål direkte vedrørende brugen af API eller SDK, fejl modtaget fra API'en eller SDK'en osv.), kan du bruge fejlfindingstrinnene på siden Teknisk support til API

Hvis du har spørgsmål angående Google Ads API, der specifikt har relation til Google Ads-brugerfladen, bedes du klikke på "Kontakt os" nederst på siden.

Retningslinjer for formatering af kolonneoverskrifter

Det er obligatorisk at have 2 overskriftsrækker i din fil med butikssalgsdata: En række til uploadmetadata og en række, der indeholder kolonnenavne til kundetransaktioner.

Bemærk! Sørg for, at kolonneoverskrifterne i din fil med data om butikssalg har nøjagtigt de samme navne, som er angivet på engelsk. Resten af dine data kan være på et hvilket som helst sprog, men kolonneoverskrifterne skal være på engelsk.

Upload metadata

Den første række indeholder uploadmetadataene.

Bemærk! Hvis du bruger funktionen tilpassede variabler, skal du formatere kolonneoverskriften i denne række på følgende måde:

Parameters:TimeZone=<insert_TZ>;LoyaltyRate=<insert_rate>;TransactionUploadRate=<insert_rate>;CustomVariable=<insert_name>

Vær opmærksom på, at den tilpassede variabel skal være aktiv, for at du kan bruge den.

De anmodede oplysninger for hver parameter tilføjes i parenteserne:

• Værdierne for LoyaltyRate og TransactionUploadRate skal angives til 1.

Metadata for kundetransaktioner

Den anden række indeholder oplysninger vedrørende kundetransaktioner, som du vil uploade, f.eks. mailadresser, telefonnumre og navne. Her er de kolonneoverskrifter, du kan føje til den anden række med oplysninger om kundetransaktioner:

• Email
  • First Name
  • Last Name
  • City
  • State
  • Zip
  • Country
  • Phone Number
  • Conversion Name (påkrævet)
  • Conversion Time (påkrævet)
  • Conversion Value (påkrævet)
  • Conversion Currency (påkrævet)
  • Annoncebrugerdata (hvis du bruger butikssalgsdata sammen med Kundematch for brugere i EØS)
  • Annoncetilpasning (hvis du bruger butikssalgsdata sammen med Kundematch for brugere i EØS)
Der skal mindst angives én mailadresse, ét telefonnummer eller én adresse til din upload. Du kan tilføje op til tre mailadresser og tre telefonnumre pr. kunde. Hvis du vil inkludere flere mailadresser og telefonnumre pr. kunde, skal du tilføje tre "Email"-kolonner og tre "Phone Number"-kolonner i din fil med data om butikssalg.

I næste afsnit kan du læse om, hvordan du formaterer dine data om butikssalg.

Retningslinjer for dataformatering

Udvid alle

De kundetransaktionsoplysninger, du angiver, skal være formateret korrekt, så Google Ads kan uploade dataene. Nogle kundetransaktionsoplysninger skal hashkrypteres ved brug af SHA-256-algoritmen. Disse oplysninger omfatter:

• Kunders mailadresser
  • Kunders telefonnumre
  • Kunders for- og efternavne

Andre kundetransaktionsdata, f.eks. bopælsland, postnumre og attributdata, skal ikke hashkrypteres.

Start med at downloade Excel-, CSV- eller Google Sheets-skabelonen og angive dine kundetransaktionsoplysninger. Hvis der er nogle af kundetransaktionsoplysningerne, du ikke kan hashkryptere, skal du bruge CSV-skabelonen. Google Ads vil automatisk hashkryptere data, der kræver hashkryptering, når du uploader den udfyldte CSV-skabelon.

Udvid et afsnit nedenfor for at se retningslinjer for hver kolonne i skabelonen. Kolonnenavnene skal være nøjagtigt, som de er skrevet i skabelonen.

Tidszone
  • Medtag i den første række, hvis alle konverteringstidspunkter er i samme tidszone
    • Hvis konverteringstidspunkterne er i forskellige tidszoner, skal du tilføje tidszonen for hvert konverteringstidspunkt i kolonnen "Conversion Time". Se vejledningen og tabellen i afsnittet "Konverteringstidspunkt" i denne artikel.
    • Hvis du angiver en tidszone både i den første række og i kolonnen "Conversion Time", vil der først blive taget højde for kolonnen "Conversion Time" i uploadet efterfulgt af tidszonen i den første række, hvis en konvertering ikke har nogen tidszone.
  • Angiv dit tidszone-id fra denne liste for at undgå fejl, når der skiftes mellem vinter- og sommertid.
  • Angiv din GMT-forskydning (Greenwich Mean Time) ved at angive "+" eller "-" og derefter tidsforskellen med 4 cifre. For GMT skal du angive +0000.

Eksempler:

• America/New_York-0500
  • Europe/Berlin+0100
Loyalitetsrate
  • Den procentdel af det samlede salg i din datafil, der kan knyttes til en kunde
  • Vi anbefaler, at denne værdi bliver på "1"
Uploadrate for transaktioner
  • I øjeblikket påvirker værdien af din uploadrate for transaktioner ikke rapportering af butikssalg. Vi anbefaler, at du uploader alle kundetilknyttede salg og indstiller uploadraten for transaktioner til "1".

Eksempler:

• 0,5
  • 0,2
  • 0,8
Mail
  • Inkluder et domænenavn i alle mailadresser, f.eks. gmail.com eller hotmail.dk.
  • Fjern eventuelle mellemrum i mailadresserne.
  • Kun små bogstaver
  • Kan indeholde op til 3 mailadresser pr. kunde, som er opdelt i tre "Email"-kolonner

Eksempler:

• user1@gmail.com
  • user2@yahoo.com
Fornavn
  • Kun små bogstaver
  • Brug af accenter er tilladt.
  • Fjern eventuelle unødvendige mellemrum før, efter eller i navnet.

Eksempler:

• tom
  • renée
  • marie-astrid
Efternavn
  • Kun små bogstaver
  • Brug af accenter er tilladt.
  • Fjern eventuelle unødvendige mellemrum før, efter eller i navnet.

Eksempler:

• gupta
  • o'calloway
  • cox-cohen
  • mcdonnell
City
  • Kun små bogstaver
  • Brug af accenter er tilladt.

Eksempler:

• san francisco
  • new york city
  • paris
  • munich
State
  • Kun små bogstaver
    • Undtagelse: Forkortelse på 2 bogstaver for navne på stater i USA

Eksempler:

• CA
  • californien
  • new york
  • maharastra
Postnummer
  • Amerikanske og internationale postnumre er tilladt.
  • USA:
    • Femcifrede postnumre er tilladt.
    • Fem cifre efterfulgt af et firecifret nummer er også tilladt og kan forbedre din matchprocent.
  • Alle øvrige lande:
    • Medtag ikke eventuelle ekstra cifre i postnumre.

Eksempler:

• 94109
  • 94109-1234
  • W1J 0BH
Country
  • Brug ISO-landekoder på to bogstaver.
  • Medtag landekoden, selvom alle dine kundedata er fra samme land

Eksempler:

• US
  • DE
  • FR
  • AU
  • JP
Telefonnummer
  • Telefonnumre skal formateres i henhold til E.164-standard og indeholde præfikset "+" efterfulgt af landekode og abonnementsnummer. Dette kan omfatte en national destinationskode eller områdenummer.
  • Kan indeholde op til 3 telefonnumre pr. kunde, som er opdelt i tre kolonner med "Telefonnummer"

Eksempler:

• +12038271234
  • +442071838750
Konverteringsnavn
  • Navnet på den konverteringshandling, du vil importere
  • Skal være stavet på samme måde og have samme brug af store og små bogstaver som konverteringshandlingen på din Google Ads-konto

Eksempler:

• SS_customer_signups
  • SS_customer_purchases
Konverteringstidspunkt
  • Brug et acceptabelt datoformat. Se nedenstående tabel.
    • Hvis du vil føje en tidszone til konverteringstidspunktet, kan du bruge et af de sidste 4 formater i nedenstående tabel.
    • Erstat "+z" med din GMT-forskydning ved at angive "+" eller "-" og derefter tidsforskellen med fire cifre.
    • Du kan også vælge at erstatte "zzzz" med tidszone-id'et.
Format Eksempel
MM/dd/åååå tt:mm:ss aa "08/14/2020 5:01:54 PM"
MMM dd,åååå tt:mm:ss aa "Aug 14, 2020 5:01:54 PM"
MM/dd/åååå TT:mm:ss "08/14/2020 17:01:54"
åååå-MM-dd TT:mm:ss "2020-08-14 13:00:00"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss "2020-08-14T13:00:00"
åååå-MM-dd TT:mm:ss+z "2020-08-14 13:00:00+0500"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss+z "2020-08-14T13:00:00-0100"
åååå-MM-dd TT:mm:ss zzzz "2020-08-14 13:00:00 America/Los_Angeles"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss zzzz "2020-08-14T13:00:00 America/Los_Angeles"
Konverteringsværdi
Konverteret valuta
  • Den valuta, din konverteringsværdi angives i
  • Brug denne kolonne, hvis du rapporterer konverteringsværdier i mere end én valuta eller har flere kundekonti, der faktureres i forskellige valutaer.
  • Brug ISO 4217-valutakoder på tre tegn

Eksempler:

• DKK
  • JPY
  • EUR
Tilpasset variabelværdi
  • De variabelværdier, der er tilknyttet den tilpassede variabel, som er angivet i parameterrækken.
  • De variabelværdier, der er angivet i uploadfilen, skal matche de variabelværdier, som er defineret på din Google Ads-konto.
  • Brug denne kolonne, hvis du bruger tilpassede variabler og har angivet en tilpasset variabel i parametrene.
  • Brug denne kolonne til at angive de variabelværdier, der er tilknyttet hver enkelt transaktion.
  • Hvis der uploades transaktioner med en ikke-matchet variabelværdi, som defineret på Google Ads-kontoen, rapporteres konverteringer for butikssalg med sådanne transaktioner som "uden kategori".

Eksempler:

• Tilpasset variabel: "Kundetype"
    • Variabelværdier: "Ny" eller "Tilbagevendende"
  • Tilpasset variabel: "Produktkategori"
  • Variabelværdier: "Jakker", "Sko", "Sportstøj" eller "Andet"
Vigtigt! Når du opretter eller uploader tilpassede variabler og tilpassede variabelværdier, skal du ikke inkludere personhenførbare oplysninger eller følsomme kategorier i henhold til vores datapolitikker. Tilpassede variabler og deres værdier bør kun afspejle ikke-følsomme data og ikke-personoplysninger.
Annoncebrugerdata
  • Send samtykkesignaler til brugere i EØS med henblik på annoncemåling.
  • Obligatorisk, hvis du bruger Kundematch sammen med butikssalgsdata.

Mulige værdier:

• Givet: Der er givet samtykke til brug af data
  • Afvist: Samtykket til brug af data er afvist
  • Ikke angivet: Samtykket er ikke angivet

Eksempler:

• Givet
  • Afvist
Personlig tilpasning af annoncer
  • Send samtykkesignaler til brugere i EØS med henblik på personlig tilpasning af annoncer.
  • Obligatorisk, hvis du bruger Kundematch sammen med butikssalgsdata.

Mulige værdier:

• Givet: Der er givet samtykke til brug af data
  • Afvist: Samtykket til brug af data er afvist
  • Ikke angivet: Samtykket er ikke angivet

Eksempler:

• Givet
  • Afvist

GÅ TILBAGE TIL STARTSIDEN FOR SALG VIA BUTIKKEN