De status van uw campagne, advertentiegroep, advertentie en zoekwoord vinden (mobiele app van Google Ads)

In de mobiele app van Google Ads kunt u de status van uw campagne, advertentiegroep, advertentie en zoekwoord bekijken. De status geeft aan of uw campagne, advertentiegroep, advertentie en zoekwoord correct worden uitgevoerd. Aan de hand van de status kunt u vaststellen of er problemen zijn die de prestaties mogelijk beïnvloeden. Als dit het geval is, ziet u ook welke maatregelen u kunt nemen om de problemen op te lossen.

U kunt de status van uw campagne, advertentiegroep, advertentie of zoekwoord op de volgende plaatsen in de app bekijken:

• De kolom Status in de tabel Campagne, Advertentiegroep, Advertentie of Zoekwoord
  • De overzichtspagina voor een campagne of advertentiegroep
  • De bewerkingspagina voor een campagne, advertentiegroep, advertentie of zoekwoord

Als de status onderstreept is of in een vak staat, tikt u op de status voor meer informatie.

Meer informatie over campagnestatus, advertentiegroepstatus, advertentiestatus en zoekwoordstatus.