Trobar l'estat d'una campanya, un grup d'anuncis, un anunci i una paraula clau (aplicació mòbil de Google Ads)

A l'aplicació mòbil Google Ads, podeu veure l'estat de la campanya, del grup d'anuncis, de l'anunci i de la paraula clau. L'estat us permet saber si aquests elements s'estan publicant tal com espereu. Amb l'estat podeu determinar si hi ha cap problema que pugui afectar el rendiment i, si és així, quins passos heu de seguir per resoldre-ho.

Podeu veure l'estat de la campanya, del grup d'anuncis, de l'anunci o de la paraula clau en qualsevol dels llocs següents de l'aplicació:

• La columna "Estat" de la taula Campanya, Grup d'anuncis, Anunci o Paraula clau
  • La pàgina Visió general d'una campanya o un grup d'anuncis
  • La pàgina d'edició d'una campanya, un grup d'anuncis, un anunci o una paraula clau

Si l'estat està subratllat o té un quadre al voltant, només cal que toqueu l'estat per obtenir-ne més detalls.

Obteniu més informació sobre l'estat de les campanyes, dels grups d'anuncis, dels anuncis i de les paraules clau.