Cercar esdeveniments, reserves i dades personals

A Google Maps podeu consultar els detalls sobre propers esdeveniments, com ara vols, reserves en restaurants o lloguers de cotxes.

Aquesta informació es mostra:

• als resultats de la cerca
  • als suggeriments que hi ha a sota del quadre de cerca
  • amb els detalls d'un lloc
  • Al vostre mapa.
  • A Els meus llocs.

Veure informació sobre el vostre contingut personal

Quan cerqueu un lloc, podeu veure la vostra informació personal relacionada.

Veure informació sobre el vostre contingut personal

Si l'esdeveniment és aviat, veureu una drecera per obtenir indicacions per arribar-hi.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el quadre de cerca.
  3. Veureu un resum breu de l'esdeveniment amb l'hora d'inici. Per iniciar les indicacions cap a la destinació, toqueu el botó Indicacions.

Amagar els vostres esdeveniments

Amagar un esdeveniment pròxim

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca.
  3. Per veure l'esdeveniment, toqueu Més Més.
  4. Seleccioneu Amaga aquest esdeveniment.

Amagar tots els esdeveniments

Si no voleu veure la informació dels vostres esdeveniments a Google Maps, desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions, els elements següents es deixen de mostrar als resultats de la cerca i al vostre mapa:

• les cerques recents
  • les adreces de casa i de la feina
  • la informació de Contactes de Google
  • la informació de Gmail

Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions, no es desactivaran aquests elements:

• la informació dels mapes personalitzats
  • els llocs destacats o desats
  • els llocs que heu puntuat o dels quals heu escrit una ressenya

Desactivar els esdeveniments personals

Podeu ajustar la configuració perquè els esdeveniments del vostre calendari i de Gmail deixin de mostrar-se a Maps.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail Maps.
  2. A l'extrem superior esquerre, toqueu Menú Menú
  3. Toqueu Configuraciói, a continuació, Privadesa de les dades.
  4. Desactiveu Funcions intel·ligents i personalització en altres productes de Google.

Com sap Maps el vostre contingut personal

La informació sobre els vostres esdeveniments i el contingut personal s'obté de Gmail i del Compte de Google.

Ningú més no pot veure la informació sobre el vostre contingut personal.

Heu d'haver iniciat la sessió a Google amb:

Obteniu més informació sobre com podeu crear un Compte de Google o una adreça de Gmail.