Bruk Gemini med en Google-konto for jobb eller skole

Brukere som har Google-konto for jobb eller skole, kan bruke Gemini hvis Workspace-administratoren deres har slått på tilgang til Gemini.

Geminis funksjoner og tilgjengelighet er ulik for brukere som har jobb- eller skolekonto med tillegget Gemini for Google Workspace. I brukerstøtten finner du viktige meldinger og tips om hva som er ulikt for disse brukerne. Finn ut mer nedenfor om hvordan brukere med jobb- eller skolekonto kan bruke Gemini.

Slik kan brukere med jobb- eller skolekontoer bruke Gemini

Viktig: Du må være 18 år eller eldre for å bruke Gemini med jobb- eller skolekonto.

Hvordan du kan bruke Gemini med jobb- eller skolekonto, avhenger av hvilken Google Workspace-lisens organisasjonen din har.

• Bruk Gemini med jobb- eller skolekonto som har tillegget Gemini for Google Workspace: Hvis administratoren din har gitt tilgang til jobb- eller skolekontoen din som har tillegget Gemini for Google Workspace:
  • Bruk Gemini med jobb- eller skolekonto som ikke har tillegget Gemini for Google Workspace: Hvis administratoren din har gitt jobb- eller skolekontoen din tilgang til å bruke Gemini uten tillegget Gemini for Google Workspace:
Ta kontakt med administratoren for å finne ut hvilken tilgang jobb- eller skolekontoen din har til Gemini. Hvis du er en Google Workspace-administrator, kan du finne ut hvordan du aktiverer tilgang til Gemini.

Gemini-aktivitet for brukere som har tillegget Gemini for Google Workspace

Viktig: Informasjonen nedenfor gjelder for brukere som har tillegget Gemini for Google Workspace. Hvis du ikke har konto med tillegget Gemini for Google Workspace, kan du se hvordan du administrerer og sletter aktivitet i Gemini-apper.

Administrer og slett Gemini-aktivitet

For brukere som har tillegget Gemini for Google Workspace, er Gemini-aktivitet på og kan ikke slås av. Du kan endre innstillingene for automatisk sletting og slette Gemini-aktivitet.

Viktig:

• Hvis du har brukt Gemini med jobb- eller skolekonto før og Gemini-aktivitet er av, slås Gemini-aktivitet på når du bruker Gemini med tillegget Gemini for Google Workspace. Hvis Gemini indikerer at loggen er av første gang du logger på med tillegget Gemini for Google Workspace, må du laste inn nettsiden på nytt. Gemini-aktivitet slås på, og samtaleloggen din beholdes i 18 måneder som standard.

• Hvis du sletter en chat fra de festede og nylige chattene, slettes også den relaterte aktiviteten fra Gemini-aktiviteten. Hvis data i Gemini-aktiviteten slettes, vises ikke aktiviteten i nylige og festede chatter.

Finn Gemini-aktiviteten din

1. Gå til gemini.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Aktivitet .

Slett Gemini-aktivitet

1. Gå til gemini.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Aktivitet .
  3. Velg Gemini-aktiviteten du vil slette. Du kan velge mellom disse alternativene:
    • All Gemini-aktivitet: Over aktiviteten din klikker du på Slett og så Alle datoer.
    • Den siste timen eller dagen: Over aktiviteten din klikker du på Slett og så Den siste timen eller Den siste dagen.
    • En bestemt tidsperiode: Over aktiviteten din klikker du på Slett og så Egendefinert periode.
    • En bestemt dag: Ved siden av dagen klikker du på Slett all aktivitet fra [dag] .
    • En spesifikk aktivitet: Ved siden av den valgte aktiviteten klikker du på Slett aktivitetselement .

Endre innstillingene for automatisk sletting

Som standard slettes Gemini-aktivitet automatisk etter 18 måneder. Du kan slå av automatisk sletting eller endre perioden for automatisk sletting til 3 eller 36 måneder.

1. Gå til gemini.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Aktivitet .
  3. Nær toppen klikker du på Sletter aktivitet som er eldre enn … måneder eller Velg et alternativ for automatisk sletting.
  4. Velg hvor lenge aktivitet i Gemini-apper skal beholdes (3, 18 eller 36 måneder), eller velg Ikke slett aktivitet automatisk.
  5. Klikk på Neste, og følg veiledningen på skjermen.