Geminin käyttö työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilillä

Työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilien käyttäjät voivat käyttää Geminiä, jos Workspace-järjestelmänvalvoja on sallinut pääsyoikeudet.

Jos työpaikan tai oppilaitoksen tilillä on Gemini for Google Workspace ‑lisäosa, Geminin ominaisuuksissa ja saatavuudessa on eroja. Jos haluat lisätietoa näistä eroavaisuuksista, ohjekeskuksesta löytyy tärkeitä ilmoituksia ja vinkkejä. Alta löytyy lisätietoa siitä, miten työpaikan tai oppilaitoksen tilin käyttäjät voivat saada pääsyn Geminiin.

Miten työpaikan tai oppilaitoksen tilin käyttäjät voivat saada pääsyn Geminiin

Tärkeää: Jos haluat käyttää Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Pääsy Geminiin työpaikan tai oppilaitoksen tilillä riippuu organisaatiosi Google Workspace ‑käyttöoikeuksista.

• Geminin käyttäminen työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, jossa on Gemini for Google Workspace ‑lisäosa: Jos järjestelmänvalvoja on sallinut pääsyoikeudet työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, jossa on Gemini for Google Workspace ‑lisäosa:
  • Geminin käyttäminen työpaikan tai oppilaitoksen tilillä ilman Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa: Jos järjestelmänvalvoja on sallinut pääsyoikeudet työpaikan tai oppilaitoksen tilillä ilman Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa:
Jos haluat tietää, minkälaiset Geminin pääsyoikeudet sinulla on työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan. Jos olet Google Workspace ‐järjestelmänvalvoja, lue lisää pääsyn sallimisesta Geminiin.

Gemini-toiminta Gemini for Google Workspace ‑lisäosan käyttäjille

Tärkeää: Alla olevat tiedot on tarkoitettu Gemini for Google Workspace ‑lisäosan käyttäjille. Jos tililläsi ei ole Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa, lue miten voit ylläpitää ja poistaa Gemini-sovellustoimintaa.

Gemini-toiminnan ylläpito ja poistaminen

Gemini for Google Workspace ‑lisäosan käyttäjillä Gemini-toiminta on päällä, eikä sitä voi laittaa pois päältä. Voit muuttaa automaattisen poiston asetuksia ja poistaa Gemini-toimintaa.

Tärkeää:

• Jos olet aiemmin käyttänyt Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä ja Gemini-toiminta on pois päältä, se laitetaan päälle, kun käytät Geminiä ja Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään käyttämällä Gemini for Google Workspace ‑lisäosaa, päivitä verkkosivu, jos Gemini ilmoittaa, että historia on pois päältä. Gemini-toiminta menee päälle ja keskusteluhistoriaa säilytetään oletuksena 18 kuukauden ajan.

• Jos poistat jonkin keskustelun kiinnitetyistä ja viimeaikaisista keskusteluista, myös siihen liittyvä toiminta poistetaan Gemini-toiminnasta. Jos Gemini-toiminnan data poistetaan, toiminta ei näy viimeisimmissä ja kiinnitetyissä keskusteluissa.

Gemini-toiminnan etsiminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse Toiminta .

Gemini-toiminnan poistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse Toiminta .
  3. Etsi Gemini-toiminta, jonka haluat poistaa. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:
    • Kaikki Gemini-toiminta: Valitse toiminnan yläpuolelta Poista ja sitten Koko historia.
    • Viimeisin tunti tai päivä: Valitse toiminnan yläpuolelta Poista ja sitten Viimeisin tunti tai Viimeinen päivä.
    • Tietty ajanjakso: Valitse toiminnan yläpuolelta Poista ja sitten Oma aikaväli.
    • Tietty päivä: Valitse päivän vierestä Poista kaikki tapahtumat ajalta [päivä] .
    • Tietty toiminta: Valitse tapahtuman vierestä Poista toiminta .

Automaattisen poiston asetukset

Yli 18 kuukautta vanha Gemini-toiminta poistetaan oletuksena automaattisesti. Voit laittaa automaattisen poiston pois päältä tai muuttaa sen asetukseksi 3 tai 36 kuukautta.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse Toiminta .
  3. Valitse läheltä yläreunaa Yli … kuukautta vanhat tapahtumat poistetaan tai Valitse automaattinen poisto.
  4. Valitse Gemini-sovellustoimintasi säilytysaika (3, 18 tai 36 kuukautta) tai valitse Älä poista toimintaa automaattisesti.
  5. Valitse Seuraava ja seuraa ohjeita näytöllä.