Använda Gemini med ett jobb- eller skolkonto

Användare med ett Google-konto via jobbet eller skolan kan använda Gemini om deras administratör har gett åtkomst.

Geminis funktioner och tillgänglighet är olika för användare med ett jobb- eller skolkonto med ett Gemini for Google Workspace-tillägg. I hjälpcentret hittar du viktiga meddelanden och tips om skillnaderna för dessa användare. Läs mer om hur användare med ett jobb- eller skolkonto kommer åt Gemini nedan.

Så här kommer användare med jobb- eller skolkonton åt Gemini

Obs! Om du vill använda Gemini med ett jobb- eller skolkonto måste du vara över 18 år.

Hur du kommer åt Gemini med ditt jobb- eller skolkonto beror på vilken licens din organisation har för Google Workspace.

Användare med Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg Företagsanvändare utan ett Gemini Business- eller Gemini Enterprise-tillägg Utbildningsanvändare utan ett Gemini Education-tillägg
Åtkomst till funktioner

Åtkomst till Geminis mest kraftfulla AI-modell är allmänt tillgänglig i dag via gemini.google.com och Gemini-tillägg.

Läs mer om tillgängligheten för Gemini for Google Workspace-tillägg.

Åtkomst till de flesta Gemini-standardfunktioner på de språk och i de länder där Gemini-webbappen är tillgänglig.

Tillägg är inte tillgängliga.

Åtkomst till de flesta Gemini-standardfunktioner på de språk och i de länder där Gemini-webbappen är tillgänglig.

Tillägg är inte tillgängliga.

Användarvillkor
Hur din data kan användas Dina chattar med gemini.google.com granskas inte av mänskliga granskare eller användas på andra sätt för att förbättra generativa AI-modeller.

Dina chattar med gemini.google.com  kan granskas av mänskliga granskare och användas för att förbättra Googles produkter, tjänster och maskininlärningsteknik.

Mer information finns i integritetsmeddelandet för Gemini-apparna.

Dina chattar med gemini.google.com kan granskas av mänskliga granskare och användas för att förbättra Googles produkter, tjänster och maskininlärningsteknik.

Snart får Gemini ytterligare dataskydd för alla Google Workspace for Education-kunder. Det innebär att dina chattar inte kommer att granskas av mänskliga granskare eller användas på andra sätt för att förbättra AI-modeller. I annat fall omfattas dina chattar av Googles användarvillkor och integritetsmeddelandet för Gemini-apparna.

Tips!

Var du kan använda Gemini-webbappen med ett Gemini for Google Workspace-tillägg

Språk som stöds

Om du har ett Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg får du åtkomst till modellen Gemini 1.5 Pro via Gemini-webbappen på följande språk.
  • arabiska
  • bulgariska
  • kinesiska (förenklad/traditionell)
  • kroatiska
  • tjeckiska
  • danska
  • nederländska
  • engelska
  • estniska
  • persiska
  • finska
  • franska
  • tyska
  • grekiska
  • hebreiska
  • ungerska
  • indonesiska
  • italienska
  • japanska
  • koreanska
  • lettiska
  • litauiska
  • norska
  • polska
  • portugisiska
  • rumänska
  • ryska
  • serbiska
  • slovakiska
  • slovenska
  • spanska
  • swahili
  • svenska
  • thai
  • turkiska
  • ukrainska
  • vietnamesiska

Länder och territorier som stöds

Om du har ett Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg får du åtkomst till gemini.google.com i alla länder och regioner där Google Workspace är tillgängligt.

Aktivitet för användare med ett Gemini for Google Workspace-tillägg

Obs! Informationen nedan är för användare med ett Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg. Om du inte har något av dessa tillägg kan du läsa mer om hur du hanterar och raderar din Gemini-appaktivitet.

Hantera och radera Gemini-aktivitet

För användare med ett Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg är Gemini-aktiviteten aktiverad och kan inte inaktiveras. Du kan ändra dina inställningar för automatisk radering och radera din Gemini-aktivitet.

Obs!

• Din Gemini-aktivitet omfattar endast aktivitet från Gemini-webbappen (gemini.google.com). När du raderar dina chattar med Gemini for Workspace i en Workspace-app raderas inte informationen som sparats i din Gemini-aktivitet.
  • Om du har använt Gemini med ditt jobb- eller skolkonto tidigare och har inaktiverat Gemini-appaktiviteten aktiveras Gemini-aktiviteten när du använder Gemini med ett Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillägg. Om Gemini indikerar att historiken är inaktiverad första gången du loggar in med tillägget ska du uppdatera webbsidan. Gemini-aktiviteten aktiveras och din konversationshistorik sparas i 18 månader som standard.

Hitta din Gemini-aktivitet

1. Öppna gemini.google.com på datorn.
  2. Klicka på Aktivitet .