Bruk Gemini med en Google-konto for jobb eller skole

Brukere som har Google-konto for jobb eller skole, kan bruke Gemini hvis Workspace-administratoren deres har slått på tilgang til Gemini.

Funksjonene og tilgjengeligheten for Gemini er annerledes for brukere som har jobb- eller skolekonto med et Gemini for Google Workspace-tillegg. I brukerstøtten finner du viktige meldinger og tips om hva som er ulikt for disse brukerne. Nedenfor kan du finne ut mer om hvordan brukere med jobb- eller skolekonto kan bruke Gemini.

Slik kan brukere med jobb- eller skolekontoer bruke Gemini

Viktig: Du må være 18 år eller eldre for å bruke Gemini med jobb- eller skolekonto.

Hvordan du kan bruke Gemini med en jobb- eller skolekonto, avhenger av hvilken Google Workspace-lisens organisasjonen din har.

Brukere med Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillegg Bedriftsbrukere uten Gemini Business- eller Gemini Enterprise-tillegg Brukere i utdanningssektoren uten Gemini Education-tillegg
Tilgang til funksjoner

Tilgang til den kraftigste AI-modellen i Gemini som er allment tilgjengelig i dag, i gemini.google.com, samt Gemini-utvidelser.

Finn ut mer om tilgjengeligheten for Gemini for Google Workspace-tillegg.

Tilgang til standardfunksjoner i Gemini på språkene og i landene hvor Gemini-nettappen er tilgjengelig.

Utvidelser er ikke tilgjengelige.

Tilgang til standardfunksjoner i Gemini på språkene og i landene hvor Gemini-nettappen er tilgjengelig.

Utvidelser er ikke tilgjengelige.

Aktuelle vilkår for bruk
Slik kan dataene dine bli brukt Chattene dine i gemini.google.com blir ikke gjennomgått av menneskelige evaluerere eller på annen måte brukt for å forbedre modeller innen generativ AI.

Chattene dine i gemini.google.com kan bli gjennomgått av menneskelige evaluerere og brukt for å forbedre Googles produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier.

Du finner mer informasjon i merknaden om personvern for Gemini-apper.

Chattene dine i gemini.google.com kan bli gjennomgått av menneskelige evaluerere og brukt for å forbedre Googles produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier.

Gemini får snart ekstra databeskyttelse og personvern for alle Google Workspace for Education-kunder, noe som betyr at chattene dine ikke blir gjennomgått av menneskelige evaluerere eller på annen måte brukt for å forbedre AI-modeller. Ellers er chattene dine underlagt Googles vilkår for bruk og merknaden om personvern for Gemini-apper.

Tips:

Hvor kan du bruke Gemini-nettappen med et Gemini for Google Workspace-tillegg?

Støttede språk

Hvis du har et Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillegg, kan du bruke Gemini 1.5 Pro-modellen via Gemini-nettappen på de følgende språkene:
  • Arabisk
  • Bulgarsk
  • Kinesisk (forenklet/tradisjonell)
  • Kroatisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Estisk
  • Farsi
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Gresk
  • Hebraisk
  • Ungarsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Latvisk
  • Litauisk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumensk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Slovakisk
  • Slovensk
  • Spansk
  • Swahili
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk

Støttede land og territorier

Hvis du har et Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tillegg, kan du bruke gemini.google.com i alle land og regioner hvor Google Workspace er tilgjengelig.

Aktivitet for brukere med Google-kontoer for jobb eller skole

Administrer og slett Gemini-aktivitet

Hvis du har en Google-konto for jobb eller skole og tilgang til Gemini, er Gemini-aktivitet slått på og kan ikke slås av, og du kan ikke slette Gemini-aktiviteten din.

• Gemini-aktiviteten din inkluderer bare aktivitet fra Gemini-nettappen (gemini.google.com). Når du sletter Gemini for Workspace-chatter i en Workspace-app, slettes det ikke noe informasjon fra Gemini-aktiviteten din.
  • Hvis du tidligere har brukt Gemini-nettappen med jobb- eller skolekontoen din og Gemini-aktivitet var avslått, blir Gemini-aktivitet slått på. Første gang du logger på etter 9. mai 2024, blir Gemini-aktivitet slått på, og samtaleloggen din blir oppbevart i 18 måneder.

• Hvis Gemini indikerer at loggen er av, laster du inn nettsiden på nytt.

Viktig: Hvis du er en jobb- eller skolebruker og ikke har noen Gemini for Google Workspace-lisens, samler Google inn samtalene dine og annen informasjon du oppgir i Gemini-nettappen mens Gemini-aktivitet er påslått, for å forbedre og utvikle Googles produkter, tjenester og maskinlæringsteknologi. Finn ut mer

Finn Gemini-aktiviteten din

1. Gå til gemini.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Aktivitet .