Geminin käyttö työpaikan tai oppilaitoksen Google-tilillä

Työpaikan tai oppilaitoksen Google-tileillä voi käyttää Geminiä, jos Workspace-järjestelmänvalvoja on sallinut pääsyoikeudet.

Ominaisuudet ja saatavuus ovat erilaisia käytettäessä työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, jossa on Gemini for Google Workspace ‑laajennus. Jos haluat lisätietoa näistä eroista, katso ohjekeskuksen ilmoitukset ja vinkit. Alta löydät lisätietoa siitä, miten Geminiä pääsee käyttämään työpaikan tai oppilaitoksen tilillä.

Miten työpaikan tai oppilaitoksen tilin käyttäjät voivat saada pääsyn Geminiin

Tärkeää: Jos haluat käyttää Geminiä työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Pääsy Geminiin työpaikan tai oppilaitoksen tilillä riippuu organisaatiosi Google Workspace ‑käyttöoikeuksista.

Gemini Business-, Gemini Enterprise- tai Gemini Education ‑lisäosien käyttäjät Business- tai Enterprise-käyttäjät, joilla ei ole Gemini Business- tai Gemini Enterprise ‑laajennusta Education-käyttäjät, joilla ei ole Gemini Education ‑laajennusta
Pääsy ominaisuuksiin

Pääsy Geminin tehokkaimpaan tekoälymalliin on nyt yleisesti saatavilla osoitteessa gemini.google.com ja Gemini-laajennuksissa.

Lue lisää Gemini for Google Workspace ‑laajennusten saatavuudesta.

Pääsy yleisimpiin Geminin vakio-ominaisuuksiin kielillä ja alueilla, joilla Gemini-verkkosovellus on saatavilla.

Laajennukset eivät ole saatavilla.

Pääsy yleisimpiin Geminin vakio-ominaisuuksiin kielillä ja alueilla, joilla Gemini-verkkosovellus on saatavilla.

Laajennukset eivät ole saatavilla.

Käyttöehdot
Miten dataa voidaan käyttää Tarkastajat eivät käy läpi keskusteluitasi osoitteessa gemini.google.com, eikä niitä käytetä muillakaan tavoilla generatiivisten tekoälymallien kehittämiseen.

Tarkastajat voivat käydä läpi keskusteluitasi osoitteessa gemini.google.com, ja niitä voidaan käyttää Googlen tuotteiden, palveluiden ja koneoppimisteknologioiden kehittämisen.

Lue lisää Gemini-sovellusten tietosuojailmoituksesta.

Tarkastajat voivat käydä läpi keskusteluitasi osoitteessa gemini.google.com, ja niitä voidaan käyttää Googlen tuotteiden, palveluiden ja koneoppimisteknologioiden kehittämisen.

Google Workspace for Education ‑käyttäjien tietosuojaa Geminissä lisätään pian, joten tarkastajat eivät käy läpi keskusteluitasi, eikä niitä käytetä muillakaan tavoilla generatiivisten tekoälymallien kehittämiseen. Keskusteluihin sovelletaan Googlen käyttöehtoja ja Gemini-sovellusten tietosuojailmoitusta.

Vinkkejä:

Missä voit käyttää Gemini-verkkosovellusta ja Gemini for Google Workspace ‑laajennusta

Tuetut kielet

Jos sinulla on Gemini Business-, Gemini Enterprise- tai Gemini Education ‑laajennus, Gemini 1.5 Pro ‑malli on käytettävissä Gemini-verkkosovelluksessa seuraavilla kielillä:
  • arabia
  • bulgaria
  • kiina (yksinkertaistettu / perinteinen)
  • kroatia
  • tšekki
  • tanska
  • hollanti
  • englanti
  • viro
  • farsi
  • suomi
  • ranska
  • saksa
  • kreikka
  • heprea
  • unkari
  • indonesia
  • italia
  • japani
  • korea
  • latvia
  • liettua
  • norja
  • puola
  • portugali
  • romania
  • venäjä
  • serbia
  • slovakki
  • slovenia
  • espanja
  • swahili
  • ruotsi
  • thai
  • turkki
  • ukraina
  • vietnam.

Tuetut maat ja alueet

Jos sinulla on Gemini Business-, Gemini Enterprise- tai Gemini Education ‑laajennus, gemini.google.com on käytettävissä kaikilla alueilla, joilla Google Workspace on saatavilla.

Toiminta niiden käyttäjien osalta, joilla on työpaikan tai oppilaitoksen Google-tili

Gemini-toiminnan ylläpito ja poistaminen

Niiden käyttäjien osalta, joilla on työpaikan tai oppilaitoksen Google-tili ja pääsy Geminiin, Gemini-toiminta on päällä eikä sitä voi laittaa pois päältä. Gemini-toimintaa ei myöskään voi poistaa.

• Gemini-toiminta sisältää vain Gemini-verkkosovelluksen (gemini.google.com) toiminnan. Kun poistat Gemini for Workspacen kanssa käymäsi keskustelut Workspace-sovelluksesta, Gemini-toimintaasi tallentuneet tiedot eivät poistu.
  • Olet mahdollisesti käyttänyt Gemini-verkkosovellusta työpaikan tai oppilaitoksen tilillä aiemmin niin, että Gemini-toiminta oli pois päältä. Kun kirjaudut sisään 9.5.2024 jälkeen ensimmäisen kerran, Gemini-toiminta laitetaan päälle. Keskusteluhistoriaasi säilytetään siitä lähtien 18 kuukauden ajan.

• Jos Gemini ilmoittaa historian olevan poissa päältä, päivitä verkkosivu.

Tärkeää: Niiden käyttäjien osalta, joilla on työpaikan tai oppilaitoksen tili ilman Gemini for Google Workspace ‑lisenssiä, Google kerää Gemini-verkkosovelluksen keskustelut ja muita käyttäjän tarjoamia tietoja Googlen tuotteiden ja palvelujen sekä koneoppimisteknologioiden tarjoamiseen, parantamiseen ja kehittämiseen. Lue lisää

Gemini-toiminnan etsiminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen gemini.google.com.
  2. Valitse Toiminta .