Brug Gemini på en arbejds- eller skolekonto via Google

Brugere, der har en arbejds- eller skolekonto via Google, kan bruge Gemini, såfremt deres Workspace-administrator har givet dem adgang.

Funktioner og tilgængeligheden af dem afhænger af, hvorvidt brugeren anvender en arbejds- eller skolekonto, der har en Gemini for Google Workspace-tilføjelse. I Hjælp kan du finde vigtige oplysninger og tips i forbindelse med disse forskelle. Se, hvordan brugere med en arbejds- eller skolekonto kan få adgang til Gemini, nedenfor.

Sådan kan brugere med en arbejds- eller skolekonto få adgang til Gemini

Vigtigt! Du skal være fyldt 18 år for at bruge Gemini på en arbejds- eller skolekonto.

Den måde, hvorpå du kan få adgang til Gemini med din arbejds- eller skolekonto, afhænger af den Google Workspace-autorisation, som din organisation har.

Brugere med en Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tilføjelse Virksomhedsbrugere uden en Gemini Business- eller Gemini Enterprise-tilføjelse Education-brugere uden en Gemini Education-tilføjelse
Adgang til funktioner

Adgang til Googles mest kraftfulde AI-model, som er tilgængelig flere steder i dag i gemini.google.com og Gemini-udvidelser.

Få flere oplysninger om tilgængeligheden af Gemini for Google Workspace-tilføjelserne.

Adgang til de fleste standardfunktioner i Gemini på de sprog og i de lande, hvor Gemini-webappen er tilgængelig.

Udvidelser er ikke tilgængelige.

Adgang til de fleste standardfunktioner i Gemini på de sprog og i de lande, hvor Gemini-webappen er tilgængelig.

Udvidelser er ikke tilgængelige.

Gældende servicevilkår
Sådan kan dine data anvendes Dine chatsamtaler i gemini.google.com vil ikke blive gennemgået af menneskelige kontrollanter eller på anden måde anvendt til at forbedre generative AI-modeller.

Dine chatsamtaler i gemini.google.com kan blive gennemgået af menneskelige kontrollanter og anvendt til at forbedre Googles produkter og tjenester samt maskinlæringsteknologier.

Du kan få flere oplysninger i privatlivsmeddelelsen for Gemini-apps.

Dine chatsamtaler i gemini.google.com kan blive gennemgået af menneskelige kontrollanter og anvendt til at forbedre Googles produkter og tjenester samt maskinlæringsteknologier.

Gemini kan snart tilbyde yderligere databeskyttelse til alle kunder i Google Workspace for Education, hvilket betyder, at dine chatsamtaler ikke bliver gennemgået af menneskelige kontrollanter eller på anden måde anvendt til at forbedre AI-modeller. Dine chatsamtaler er dog underlagt Googles servicevilkår og privatlivsmeddelelsen for Gemini-apps.

Tips!

Her kan du bruge Gemini-webappen med en Gemini for Google Workspace-tilføjelse

Understøttede sprog

Hvis du har en Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tilføjelse, kan du tilgå Gemini 1.5 Pro-modellen med Gemini-webappen på følgende sprog:
  • Arabisk
  • Bulgarsk
  • Kinesisk (forenklet/traditionelt)
  • Kroatisk
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Estisk
  • Farsi
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Græsk
  • Hebræisk
  • Ungarsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Lettisk
  • Litauisk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Slovakisk
  • Slovensk
  • Spansk
  • Swahili
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk

Understøttede lande og territorier

Hvis du har en Gemini Business-, Gemini Enterprise- eller Gemini Education-tilføjelse, kan du tilgå gemini.google.com i alle lande og regioner, hvor Google Workspace er tilgængelig.

Aktivitet for brugere med en Google-konto til arbejds- eller skolebrug

Administrer og slet Gemini-aktivitet

For brugere med en Google-konto til arbejds- eller skolebrug, som har adgang til Gemini, er Gemini-aktivitet slået til og kan ikke slås fra, og det er heller ikke muligt at slette Gemini-aktivitet.

• Din Gemini-aktivitet omfatter kun aktivitet fra Gemini-webappen (gemini.google.com). Hvis du sletter dine chatsamtaler med Gemini for Workspace i en Workspace-app, slettes der ikke nogen oplysninger, der er gemt i din Gemini-aktivitet.
  • Hvis du tidligere har brugt Gemini-webappen med din arbejds- eller skolekonto, og Gemini-aktivitet var slået fra, vil din Gemini-aktivitet blive slået til. Første gang du logger ind efter den 9. maj 2024, bliver din Gemini-aktivitet slået til, og din samtalehistorik opbevares i 18 måneder.

• Hvis Gemini indikerer, at din historik er slået fra, skal du opdatere websiden.

Vigtigt! For brugere med en arbejds- eller skolekonto, som ikke har en Gemini for Google Workspace-licens, og for hvem Gemini-aktivitet er slået til, indsamler Google dine samtaler med Gemini-webappen og andre oplysninger, du angiver, for at forbedre og udvikle Googles produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier. Få flere oplysninger

Find din Gemini-aktivitet

1. Gå til gemini.google.com på din computer.
  2. Klik på Aktivitet .