Logga in i Gemini-webbappen

För att använda Gemini-webbappen på gemini.google.com behöver du logga in med ett Google-konto. Gemini-apparna ger dig direktåtkomst till Googles AI. Du kan få hjälp med att skriva, planera, lära dig saker med mera. Läs mer om Gemini-apparna, generativ AI och hur stora språkmodeller fungerar.

Du behöver

För att använda Gemini-webbappen på gemini.google.com med ditt personliga Google-konto behöver du följande:

• Ett personligt Google-konto som du själv har kontroll över. Du kan fortfarande inte få åtkomst till Gemini-webbappen med ett Google-konto som hanteras via Family Link.
  • Uppfylla ålderskravet för att använda Gemini-webbappen:
    • För Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), Schweiz och Förenade kungariket måste du vara minst 18 år.
    • För andra länder där Gemini-webbappen är tillgänglig måste du vara minst 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land). Om du är under 18 år kan du för närvarande bara använda Gemini-webbappen på engelska.
  • En webbläsare som stöds: Chrome, Safari, Firefox, Opera eller Edgium.

Läs mer om Gemini-webbappens tillgänglighet på olika språk och i olika länder.

Använda Gemini på ett Google-konto för jobbet eller skolan

Om du vill använda Gemini på ditt Google-konto för jobbet eller skolan måste din administratör aktivera åtkomst. Läs mer om hur du använder Gemini på ett Google-konto för jobbet eller skolan.

Logga in i Gemini-webbappen

1. Öppna gemini.google.com.
  2. Välj Logga in uppe till höger.
  3. Logga in på Google-kontot.

Logga ut från Gemini-webbappen

1. Öppna gemini.google.com.
  2. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj Logga ut.

Det går inte att logga in i Gemini-webbappen

Om du inte kan logga in på Google-kontot i Gemini-webbappen väljer du meddelandet du får nedan och läser mer.

Det går inte att komma åt tjänsten

För närvarande kan du använda ett personligt Google-konto som du hanterar på egen hand eller ett jobb- eller skolkonto som administratören har aktiverat åtkomst till Gemini för. Du måste även vara minst 18 år för att använda Gemini med ett jobb- eller skolkonto eller för att använda Gemini-webbappen i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), Schweiz och Förenade kungariket. För att använda Gemini-webbappen i andra länder där den är tillgänglig måste du vara minst 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land). Om du är under 18 år kan du för närvarande bara använda Gemini-webbappen på engelska.

Du kan fortfarande inte få åtkomst till Gemini-webbappen med ett Google-konto som hanteras via Family Link. Om du är Google Workspace-administratör kan du läsa mer om hur du aktiverar åtkomst till Gemini.

Något gick fel
Vissa personer kanske inte har åtkomst till Gemini-webbappen av olika anledningar, bland annat plats, ålder eller typ av konto. Om du inte kan komma åt eller använda Gemini-webbappen nu kan du försöka igen senare.