Inloggen bij de web-app van Gemini

Als je de web-app van Gemini wilt gebruiken, gemini.google.com, moet je inloggen met een Google-account. Gemini Apps geeft je direct toegang tot AI van Google. Je kunt hulp krijgen bij schrijven, plannen, leren en meer. Meer informatie over Gemini Apps, generatieve AI en hoe grote taalmodellen werken

Wat je nodig hebt

Als je de web-app van Gemini wilt gebruiken op gemini.google.com met je persoonlijke Google-account, is het volgende nodig:

• Een persoonlijk Google-account dat je zelf beheert. Je hebt nog geen toegang tot de web-app van Gemini met een Google-account dat wordt beheerd door Family Link.
  • Je moet voldoen aan de minimumleeftijd om de web-app van Gemini te gebruiken:
    • Gebruikers in de Europese Economische Ruimte (EER), Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk moeten 18 jaar of ouder zijn.
    • Voor andere landen waar de web-app van Gemini beschikbaar geldt: je moet 13 jaar zijn (of de geldende leeftijd in je land) of ouder. Als je jonger dan 18 jaar bent, kun je de web-app van Gemini op dit moment alleen in het Engels gebruiken.
  • Een ondersteunde browser: Chrome, Safari, Firefox, Opera of Edgium.

Meer informatie over de talen en landen waarin je de web-app van Gemini kunt gebruiken

Gebruik Gemini op je Google-account voor werk of school

Als je Gemini wilt gebruiken op je Google-account voor werk of school, moet je beheerder hiervoor de toegang aanzetten. Kom meer te weten over hoe je Gemini gebruikt op je Google-account voor werk of school.

Inloggen in de web-app van Gemini

1. Ga naar gemini.google.com.
  2. Selecteer rechtsboven Inloggen.
  3. Log in op je Google-account.

Uitloggen bij de web-app van Gemini

1. Ga naar gemini.google.com.
  2. Selecteer rechtsboven je profielfoto of initiaal.
  3. Selecteer Uitloggen.

Kan niet inloggen bij de web-app van Gemini

Als je bij de web-app van Gemini niet kunt inloggen op je Google-account, selecteer je het onderstaande bericht voor meer informatie.

Geen toegang tot deze service

Op dit moment kun je een persoonlijk Google-account gebruiken dat je zelf beheert of een werk- of schoolaccount waarvoor je beheerder de toegang tot Gemini heeft aangezet. Bovendien moet je 18 jaar of ouder zijn om Gemini te gebruiken met een werk- of schoolaccount of om de web-app van Gemini te gebruiken in de Europese Economische Ruimte (EER), Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Als je de web-app van Gemini wilt gebruiken in andere landen waar deze beschikbaar is, moet je 13 jaar (of de geldende leeftijd in jouw land) of ouder zijn. Als je jonger dan 18 jaar bent, kun je de web-app van Gemini op dit moment alleen in het Engels gebruiken.

Je hebt nog geen toegang tot de web-app van Gemini met een Google-account dat wordt beheerd door Family Link. Als je een Google Workspace-beheerder bent, vind je hier meer informatie over hoe je de toegang tot Gemini aanzet.

Er is iets misgegaan
Je kunt om verschillende redenen geen toegang hebben tot de web-app van Gemini, zoals je locatie, leeftijd of type account. Als je de web-app van Gemini nu niet kunt openen of gebruiken, kun je het later opnieuw proberen.