Tietoa oikolukemisesta Gboardilla

Gboardin oikoluvun avulla voit tarkistaa ja korjata tekstikenttään kirjoitettua, liitettyä tai saneltua tekstiä, kun kyseessä on kirjoitusvirhe, esimerkiksi kirjoitusvirhe, kielioppi tai välimerkki.

• Aloita napauttamalla ponnahdusikkunasta Jatka. Jos napautat "Ei kiitos" , et saa korjausehdotuksia.

Kelpoisuusvaatimukset:

• Pixel 8 tai 8 Pro
  • Vain englanniksi
  • Yhdysvallat

Gboardin oikoluvun käyttäminen

Korjaa-ominaisuus

Tärkeää: Jos käytät Korjaa-ominaisuutta ensimmäistä kertaa, valitse ponnahdusikkunasta Jatka. Voit käyttää Korjaa-ominaisuutta useimmissa sovelluksissa.

1. Avaa laitteellasi sovellus, johon haluat kirjoittaa tekstin.
  2. Kirjoita tekstiä.
  3. Jos tarkistuksessa löytyy oikolukuvirheitä, näet korjausehdotuksia. Tee korjauksia tekstiin napauttamalla Korjaa.
  4. Valinnainen: Voit poistaa korjauksen valitsemalla Kumoa.
  5. Jos saatavilla on lisää oikolukuehdotuksia, valitse Korjaa ja sitten Lisää korjauksia.
Gboardin valikkopalkista voit oikolukea tekstiä, kun valitset Oikoluku proofread.
Korjauspainikkeen laittaminen pois päältä
  1. Siirry Gboardin asetuksiin.
  2. Valitse Tekstin korjaus ja sitten Oikeinkirjoitus ja kielioppi ja sitten Oikoluku.
  3. Laita Oikoluku pois päältä.