Om korrekturlæsning med Gboard

Med korrekturlæsningen i Gboard kan du tjekke og rette al indtastet, indsat eller indtalet tekst i dit tekstfelt for skrivefejl som f.eks. stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl.

• Tryk på Fortsæt i pop op-vinduet for at komme i gang. Hvis du trykker på "Nej tak" kan du ikke få forslag til rettelser.

Kvalifikationskrav:

• Pixel 8 eller 8 Pro
  • Kun på engelsk
  • USA

Brug korrekturlæsning med Gboard

Brug Ret fejl

Vigtigt! Hvis det er første gang, du bruger Ret fejl, skal du trykke på Fortsæt i pop op-vinduet. Du kan bruge Ret fejl i de fleste apps.

1. Åbn den app, hvor du vil angive tekst, på din enhed.
  2. Angiv din tekst.
  3. Hvis korrekturlæsningen finder fejl, kommer "Ret fejl" med forslag. Tryk på Ret fejl for at anvende rettelser i din tekst.
  4. Valgfrit: Du kan fjerne en rettelse ved at trykke på Fortryd.
  5. Hvis der er flere forslag til rettelser, kan du trykke på Ret fejl og derefter Flere rettelser.
På Gboard-menulinjen kan du også korrekturlæse din tekst ved at trykke på Korrekturlæsning proofread.
Deaktiver knappen Ret fejl
  1. Gå til Gboard-indstillinger.
  2. Tryk på Tekstkorrigering og derefter Stavemåde og grammatik og derefter Korrekturlæsning.
  3. Deaktiver Korrekturlæsning.

Relaterede ressourcer