Quant a la correcció amb Gboard

La correcció amb Gboard et permet comprovar i corregir qualsevol error tipogràfic, gramatical o de puntuació que hagis escrit, copiat o dictat per veu en un quadre de text.

• Per començar, toca Continua a la finestra emergent. Si toques "No, gràcies", no rebràs cap suggeriment de correcció.

Requisits d'idoneïtat:

• Pixel 8 o 8 Pro
  • Només en anglès
  • Estats Units

Utilitzar la correcció amb Gboard

Utilitzar Corregeix-ho

Important: si fas servir Corregeix-ho per primer cop, toca Continua a la finestra emergent. Pots fer servir Corregeix-ho a la majoria d'aplicacions.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació on vulguis introduir text.
  2. Escriu el text.
  3. Si es detecten errors que es puguin corregir, Corregeix-ho et mostrarà suggeriments. Toca Corregeix-ho per aplicar les correccions al text.
  4. Opcional: per suprimir la correcció, toca Desfes.
  5. Si hi ha més suggeriments de correcció disponibles, toca Corregeix-ho i, a continuació, Més correccions.
A la barra de menú de Gboard, toca Correcció proofread per corregir el text.
Desactivar el botó Corregeix-ho
  1. Ves a Configuració de Gboard.
  2. Toca Correcció de text i, a continuació, Ortografia i gramàtica i, a continuació, Correcció.
  3. Desactiva Correcció.