For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan endrer jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?

Fitbit-enheten kan vise feil tid hvis du har reist til en annen tidssone, eller hvis klokken har gått fra sommer- til vintertid eller omvendt.

Synkroniser Fitbit-enheten for å se riktig klokkeslett. Du finner mer informasjon i Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

Vis alt Skjul alt

Hvordan fikser jeg klokkeslettet på Fitbit-enheten?
Hvis du har byttet tidssone og klokkeslettet på enheten fremdeles er feil etter at den er synkronisert, må du sørge for at tidssonen i Fitbit-appen er korrekt.
Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på profilbildet ditt  Fitbit-innstillinger.
  2. I Appinnstillinger-delen trykker du på Dato, klokkeslett og enheter.
  3. Trykk på Tidssone.
  4. Slå av Angi automatisk, og velg riktig tidssone.
  5. Synkroniser Fitbit-enheten.
  6. Hvis klokkeslettet fremdeles er feil, må du logge av og på Fitbit-appen og så prøve å synkronisere igjen.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på innstillingsikonet .
  2. I Appinnstillinger-delen trykker du på Dato, klokkeslett og enheter.
  3. Trykk på Tidssone.
  4. Slå av Angi automatisk, og velg riktig tidssone.
  5. Synkroniser Fitbit-enheten.
  6. Hvis klokkeslettet fremdeles er feil, må du logge av og på Fitbit-appen og så prøve å synkronisere igjen.
Hvordan endrer jeg til en 12-timers eller 24-timersklokke?
Hvis du logger på med Google-kontoen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på profilbildet ditt  Fitbit-innstillinger.
  2. I Appinnstillinger-delen trykker du på Dato, klokkeslett og enheter.
  3. Trykk på pilene ved siden av Klokkevisning, og velg 24 timer eller 12 timer.
  4. Synkroniser Fitbit-enheten.
Hvis du logger på med Fitbit-påloggingen din
  1. På I dag-fanen  i Fitbit-appen trykker du på innstillingsikonet .
  2. I Appinnstillinger-delen trykker du på Dato, klokkeslett og enheter.
  3. Trykk på pilene ved siden av Klokkevisning, og velg 24 timer eller 12 timer.
  4. Synkroniser Fitbit-enheten.