For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan konfigurerer jeg Fitbit Ace-enheter?

Se hvordan du konfigurerer og synkroniserer Ace, Ace 2 eller Ace 3 for barn. Hvis barnet ikke har en Fitbit-enhet, kan du spore antall skritt hen tar, med Fitbit-appen på telefonen.

Vis alt Skjul alt

Jeg konfigurerer et armbånd for barn for første gang

Foreldre eller foresatte trenger

• barnets Ace-armbånd

• Google-konto med

• Fitbit-profil i Fitbit-appen

• Google-familiegruppe der du er familieadministrator

• telefon eller nettbrett for å konfigurere barnets Fitbit-profil og Ace-armbånd:

• iPhone eller iPad

• Android-telefon eller -nettbrett

Barnet har sin egen telefon eller sitt eget nettbrett
  1. Bekreft at du er familieadministrator for en Google-familiegruppe. I brukerstøtten for Google for store og små kan du finne ut hvordan du oppretter en familie på Google.
  2. Koble barnets Ace-enhet til laderen før du begynner å konfigurere den.
  3.  Last ned og installer Fitbit-appen fra et av følgende steder:
  4. Trykk på Logg på med Google. Barnet logger på med Google-kontoen sin. Hvis barnet ikke har en Google-konto, trykker du på Opprett konto og følger veiledningen på skjermen.
  5. Se gjennom informasjonen om administrering av barnekontoer på Fitbit.
  6. Trykk på Godta og fortsett, og skriv inn passordet for Google-kontoen din.
  7. Legg til en Fitbit-profil for barnet ditt.
  8. Trykk på Neste. Barnet kan nå logge på Fitbit-profilen sin.
  9. Trykk på Fortsett, og følg veiledningen på skjermen for å koble Ace sammen med profilen til barnet.
Merk: Ace synkroniseres hver gang barnet åpner Fitbit-appen.

I hjelpeartikkelen om Google for store og små får du mer informasjon om Google-kontoer for barn.

Jeg bruker telefon eller nettbrett
iPhone eller iPad
  1. Bekreft at du er familieadministrator for en Google-familiegruppe. I brukerstøtten for Google for store og små kan du finne ut hvordan du oppretter en familie på Google.
  2. Koble barnets Ace-enhet til laderen før du begynner å konfigurere den.
  3. Sørg for at du har en Fitbit-profil. Hvis du ikke har en slik profil, må du laste ned Fitbit-appen og deretter trykke på Logg på med Google og deretter og følge veiledningen på skjermen for å opprette en profil. Du trenger ikke en Fitbit-enhet for å opprette en konto kostnadsfritt.
  4. I Fitbit-appen trykker du på «Du»-fanen > «Familie»-infobrikken og så «Legg til barn».
  5. Se gjennom informasjonen om administrering av barnekontoer på Fitbit.
  6. Trykk på Godta og fortsett, og skriv inn passordet for Google-kontoen din.
  7. Trykk på Fortsett, og følg veiledningen på skjermen for å koble til Ace.

Merk: Ace synkroniseres hver gang barnet åpner Fitbit-appen.
Android-telefon eller -nettbrett
  1. Bekreft at du er familieadministrator for en Google-familiegruppe. I brukerstøtten for Google for store og små kan du finne ut hvordan du oppretter en familie på Google.
  2. Koble barnets Ace-enhet til laderen før du begynner å konfigurere den.
  3. Sørg for at du har en Fitbit-profil. Hvis du ikke har en slik profil, må du laste ned Fitbit-appen  trykke på Logg på med Google  og følge veiledningen på skjermen for å opprette en profil.
  4. På Du-fanen i Fitbit-appen  trykker du på Familie-infobrikken  Legg til et barn.
  5. Skriv inn Fitbit-passordet og barnets informasjon når du blir bedt om det.
  6. Bytt til barnets profil for å konfigurere Ace-enheten.

For å synkronisere Ace, bytt til barnets profil på telefonen eller nettbrettet åpne Fitbit-appen. Ace synkroniseres automatisk.

Jeg er allerede hovedforesatt i Fitbit-appen

Hvis du logger på Fitbit-appen med Fitbit-påloggingen din, fullfører du trinnene nedenfor på den primære enheten barnet skal bruke med armbåndet.

1. Åpne Fitbit-appen med armbåndet i nærheten og logg på kontoen din.
  2. Gå til I dag-fanen  og trykk på profilbildet ditt. Trykk på Familie.
  3. Trykk på Legg til barnekonto.
  4. Skriv inn Fitbit-passordet når du blir bedt om det. Følg veiledningen på skjermen for å lese gjennom merknaden om personvern.
  5. Skriv inn barnets informasjon i kontoen, og trykk på Nesteog deretter Fullfør. Merk: Du blir bedt om å legge inn informasjon, for eksempel høyden til barnet. Denne informasjonen gjør det mulig å beregne aktiviteten til barnet.
  6. Bekreft at du vil koble armbåndet til denne enheten. Barnevisningen vises.
  7. Trykk på Konfigurer.
  8. Fortsett å følge veiledningen på skjermen for å konfigurere armbåndet til barnet.
Hvorfor må jeg oppdatere fødselsdatoen i Google-kontoen til barnet mitt?
På grunn av tidligere tekniske begrensninger kan enkelte foreldre ha opprettet en Google-konto for barnet sitt med en voksens fødselsdato. Fra nå av må barn som bruker Fitbit, ha sin egen fødselsdato i Google-kontoen sin.

Sånn endrer du fødselsdatoen til barnet:

1. Logg på barnets Google-konto.
  2. Gå til Google-kontoadministrator i et nettleservindu.
  3. Klikk på Personopplysninger og deretter Fødselsdag.
  4. Oppdater fødselsdatoen og deretter Lagre.
Hvorfor kan jeg ikke konfigurere Ace 3 i Québec?
I juni 2023 begynte Fitbit å kreve at nye barnekontoer registreres hos Google. For øyeblikket støttes ikke registrering av barn i Québec.
Hvis du ikke kan konfigurere Ace 3 i Québec på grunn av denne endringen, kan det hende du kan få refusjon. Returner enheten til den opprinnelige selgeren hvis du kjøpte enheten innenfor returfristen. Du kan også ta kontakt med brukerstøtten på contact.fitbit.com.
Merk: Når du tar kontakt med brukerstøtten, må du oppgi kjøpsbevis og leveringsadresse. Hvis du kvalifiserer til å få refusjon, får du en forhåndsbetalt fraktetikett som du kan bruke til å sende tilbake enheten.