For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan trener jeg med Fitbit-enheten på treningssenteret?

Denne veiledningen er full av tips og triks for Fitbit-enheter og -funksjoner, og kommer til å bli en super treningspartner. Sjekk de seks trinnene nedenfor for å få mest ut av treningsøkten din.

Utvid alleSkjul alle

Sørg for at du har alt du trenger før du drar på trening. Nøkler, vannflaske, telefon og:

En oppladet Fitbit-enhet
Det er lett å glemme å lade Fitbit-enheten når den har en batteribrukstid på flere dager. Husk å lade opp enheten litt så den kan spore selv de lengste treningsøktene. Du finner mer informasjon under Hvordan lader jeg Fitbit-enheten min?
  Tilpassede treninger på enheten

På utvalgte Fitbit-enheter kan du tilpasse trening-appen til å vise kun treningene som interesserer deg. Behold tredemølle-økten hvis du bruker den, og fjern svømmeøkten hvis du ikke bruker den. Du finner mer informasjon under Hvordan sporer jeg trening med Fitbit-enheten?

Når du har oppdatert Trening-appen  på enheten, kan du begynne treningsøkten! Ikke glem å starte treningen før du begynner å svette. Du finner mer informasjon under Hvordan sporer jeg aktiviteter med Fitbit-enheten?

Musikk og Bluetooth-hodetelefoner (Fitbit Sense og Fitbit Versa-serien)

Du kan forbedre treningsøkten med en god spilleliste. Styr musikken som spilles på telefonen med enkelte Fitbit-enheter. Du finner mer informasjon under Hvordan styrer jeg musikk med Fitbit-enheten?

Skru opp volumet på musikken så det passer med intensiteten på treningsøkten. Sense og Versa-serien* kan pares med Bluetooth-hodetelefoner. Du finner mer informasjon under Hvordan kobler jeg Bluetooth-lydenheter til Fitbit-klokken?

Hvis du har de trådløse hodetelefonene Fitbit Flyer, kan du se How do I connect Flyer to my audio devices?

*Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Fitbit Sense 2, Fitbit Versa Lite Edition eller Fitbit Versa 4.

Du er klar for å gå ut døren! Men hva slags treningsøkt vil du ha?

Jeg må trene etter pulssonene mine

Kanskje du vil trene med fokus på fettforbrenning eller kondisjonstrening, eller se hvor mange minutter du tilbringer i toppulssonen din i løpet av en spinningøkt. Sjekk pulsen under økten for å se hvor hardt du trener. Du finner mer informasjon under Hvordan sporer jeg pulsen med Fitbit-enheten?

Hvis du vil ha veiledning for hvordan du bruker pulssonene til å nå treningsmålene dine, kan du lese Tre inn i sonen: Slik forbrenner du fett raskt med pulssonetrening.

Jeg trenger å svette, men jeg har ikke så god tid

Hvis du trenger en rask treningsøkt, men samtidig vil forbrenne maksimalt med kalorier, kan du bruke enheten til å spore en intervalltrening med høy intensitet (HIIT). Du finner mer informasjon under Hvordan sporer jeg trening med Fitbit-enheten?

Du kan finne ut mer om HIIT ved å lese Fitbit-bloggen: Det er aldri for sent å begynne med intervalltrening med høy intensitet. Slik kommer du i gang.