For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvorfor lader ikke batteriet til Fitbit-enheten min?

Hvis du vil maksimere Fitbit-enhetens batteribrukstid, kan du se tipsene under Kan jeg utvide Fitbit-enhetens batteribrukstid?

Hvis enhetens skjem ikke slår seg på, kan det være at batteriet må lades. For å bekrefte at enheten lader kan du se Hvordan lader jeg Fitbit-enheten min?

Hvis batteriet stoppet å lade, kan du prøve løsningene nedenfor.

Problem Løsning
Pinnene på enheten eller ladekabelen er skitne. Støv og rusk kan samles opp over tid. Du kan rense ladekontaktene bak på enheten og pinnene på ladekabelen ved å følge instruksjonene under Hvordan rengjør jeg Fitbit-enheten?
USB-porten eller stikkontakten er defekt. Prøv en annen USB-port eller UL-sertifisert vegglader.
Enheten er ikke koblet godt nok til ladekabelen, eller du bruker en ladekabel som tilhører en annen enhet eller som er fra en annen forhandler.

Sørg for at du bruker ladekabelen som fulgte med enheten. De fleste kabler er ikke kompatible med andre enheter.

Sjekk tilkoblingen og prøv å koble enheten til laderen på nytt. Du finner mer informasjon under Hvordan lader jeg Fitbit-enheten min?

Enheten fungerer ikke som forventet, eller batteriet tømmes raskere på grunn av en app som kjører i bakgrunnen. Start enheten på nytt. Du finner mer informasjon under Hvordan starter jeg Fitbit-enheten på nytt?
Enheten er våt. Tørk enheten godt før du lader den.
Feilmeldingen «utilstrekkelig strømkilde» vises på skjermen til enheten. Fjern andre enheter som er koblet til strømkilden, eller koble enheten til en annen kilde.
Batterinivået til enheten ble redusert til 0 %, og det ser ikke ut til at den lader. La enheten være koblet til ladekabelen i minst 30 minutter.
Enhetens batteri lades ikke etter at du har fjernet den fra boksen. Bekreft at du har fjernet plastbeskyttelsen bak på enheten.
Du har ikke brukt enheten på flere måneder og nå slår den seg ikke på. La enheten være koblet til ladekabelen i minst 30 minutter.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du kontakte Kundestøtte.