For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan lader jeg Fitbit-enheten min?

Koble ladekabelen som kom sammen med Fitbit-enheten til en USB-port på datamaskinen, en sikkerhetssertifisert USB-vegglader eller en annen sikkerhetssertifisert enhet med lav energi. Fest den andre enden av kablene til enheten din. Det kan ta én til to timer å lade enheten til 100 %.​

Du finner feilsøkingstrinn under Hvorfor lader ikke batteriet til Fitbit-enheten min?

Hvordan fester jeg ladekabelen til Fitbit-enheten?​

Fitbit-enheter kommer med oppladbare litiumionbatterier.

Ace- og Alta-seriene

Fest enden av ladekabelen til porten bak på armbåndet. Pinnene på ladekabelen må være festet godt til porten. Koblingen er sikker når armbåndet vibrerer og et batteriikon vises på skjermen.

Ace 2, Inspire og Inspire HR

Hold enden av ladekabelen nær porten på baksiden av armbåndet til den festes magnetisk. Sørg for at pinnene på ladekabelen justeres til porten. Koblingen er sikker når armbåndet vibrerer og et batteriikon vises på skjermen.

Ace 3, Inspire 2 og Inspire 3

1. Plasser pinnene på enden av ladekabelen så de passer med gullkontaktene bak på enheten.
  2. Press enheten forsiktig inn i laderen til den klikker på plass.

Gjør følgende for å fjerne enheten fra ladekabelen:

Hold enheten og skyv neglen på tommelen din mellom laderen og baksiden av enheten på et av hjørnene. Trykk laderen forsiktig ned til den løsner fra enheten.

Blaze

1. Fjern enheten fra reimen ved å forsiktig dytte på skjermen til den kobles fra rammen.
  2. Plasser enheten inni ladeboksen med skjermen vendt mot deg, og sørg for at de fire gullpinnene treffer enheten riktig.
  3. Lukk dekselet til boksen. Du vil se et batteriikon i noen få sekunder.

Samtidig som enheten lader, vil du se et batteriikon øverst til venstre på skjermen som viser fremgangen.

Charge 2, Charge 3 og Charge 4

Fest enden av ladekabelen til porten bak på armbåndet. Pinnene på ladeklemmen må sitte tett inntil gullkontaktene på baksiden av armbåndet. Armbåndet vibrerer, og et batteriikon vises på skjermen.

Merk: Ladekabelen til Charge 3 kan ikke brukes med Charge 4. Bruk ladekabelen som kom sammen med Fitbit-enheten. Ladekabelen til Charge 4 har en grå konnektor ved foten av klemmen

Charge 5, Charge 6 og Luxe

Hold ladekabelen nær porten på baksiden av armbåndet til den festes magnetisk. Sørg for at pinnene på ladekabelen er i kontakt med porten på baksiden av armbåndet. Antall prosent som er ladet, vises på skjermen.

Charge 5, Charge 6 og Luxe bruker samme ladekabel.

Flex 2

Trykk armbåndet inn i rommet på ladekabelen. Pinnene på ladekabelen må sitte tett inntil de tilsvarende pinnene på baksiden av armbåndet. Koblingen er sikker når armbåndet vibrerer og lysene blinker. Tracker vibriert und die Anzeigen blinken.

Flyer

Koble micro-USB 2.0-ladekabelen til Flyer-enhetens ladeport, som er plassert under dekselet. Merk: Du kan ikke bruke Flyer mens den lader.

Sense-serien og Versa 3 og Versa 4

Hold enden av ladekabelen nær porten på baksiden av klokken til den festes magnetisk. Antall prosent som er ladet, vises på skjermen.

Versa, Versa Lite Edition og Versa 2

Trykk på klemmen og plasser klokken i ladeboksen. Pinnene på ladeboksen må justeres til gullkontaktene bak på klokken. Antall prosent som er ladet, vises på skjermen.

Merk: Ladekabelen til Versa 2 kan ikke brukes med Versa eller Versa LE. Bruk ladekabelen som kom sammen med Fitbit-enheten.

Når vet jeg om enheten er ladet til 100 %?

Ace- og Alta-seriene

Et ensfarget batteriikon vises når enheten er ladet til 100 %.

Ace 2, Inspire, Inspire HR og Inspire 2

Et ensfarget batteriikon med et smil på vises når enheten er ladet til 100 %.

Blaze

Et grønt batteriikon vises når enheten er ladet til 100 %.

Charge 2

Et ensfarget batteriikon vises når enheten er ladet til 100 %

Charge 3 og Charge 4

Et ensfarget batteriikon med et smil på vises når enheten er ladet til 100 %.

Charge 4 - Smiling Battery

Charge 5, Charge 6, Inspire 3 og Luxe

Mens armbåndet lades, dobbeltklikker du på skjermen (eller trykker på knappen på Charge 6) for å slå den på og sjekke batterinivået. Sveip til høyre på batteriskjermen for å bruke armbåndet. En fulladet enhet viser et fullt batteri-ikon.

Flex 2

Når Flex 2 lader, representerer hvert hvite lys 25 % av det fulladede batteriet. Når armbåndet er ladet til 100 %, vises et grønt lys og alle de fem lysene lyser i noen sekunder før de slår seg av.

Flyer

Når Flyer lader, endrer LED-lyset farge etter gjeldende ladenivå. Du kan bruke følgende tabell for å fastslå batterinivået til Flyer når den er koblet til laderen:

LED-farge Batteristatus
Hvitt lys Fulladet
Gult lys Halvveis
Rødt lys Lavt

Versa, Versa Lite Edition og Versa 2

Mens klokken lades, trykker du to ganger på skjermen for å sjekke batterinivået. Trykk én gang til for å bruke den mens den lades.

Sense og Versa 3

Mens klokken lades, trykker du to ganger på skjermen eller trykker på knappen for å slå på skjermen. Batterinivået vises i noen sekunder, og forsvinner igjen så du kan bruke klokken mens den lades.

Sense 2 og Versa 4

Sveip ned fra urskiven. Det aktuelle batterinivået vises nederst på skjermen.

Hvordan sjekker jeg batterinivået på Fitbit-enheten?

Hvis du vil se enhetens batterinivå i Fitbit-appen, trykker du på I dag-fanen og så enheter-ikon . Batterinivået vises til høyre for enheten. Du kan også sjekke batterinivået på de fleste enheter.

Ace- og Alta-seriene

• Wenn die Akkulebensdauer 1 Tag oder weniger beträgt, wird auf deinem Gerät ein Akkusymbol angezeigt, während du dich durch deine Statistiken tippst.
  • Bei einer Warnung vor kritischem Akkuladestand solltest du dein Gerät so schnell wie möglich aufladen.

Ace 2, Inspire og Inspire HR

Trykk og hold på knappen på enheten for å se batterinivået på skjermen for hurtiginnstillinger.

Blaze

Batteriikonet øverst til venstre på skjermen til enheten viser hvor mye batteribrukstid som er igjen etter siste synkronisering.

Charge 2

Du kan se batterinivået på batteriskjermen til armbåndet. For å se denne skjermen må du slå på alternativet for batterimeny i Fitbit-appen.

Image of battery level showing 85%

Charge 3, Charge 4, Charge 5, Charge 6, Inspire 2, Inspire 3 og Luxe

Sveip opp fra urskiven. Batterinivået vises øverst til venstre.

Flex 2

• Hvis enhetens batterinivå er lavt, blinker et rødt lys etter at du sjekker fremgangen mot målene dine.
  • Når enhetens batterinivå er svært lavt, blinker et rødt lys i stedet for fremgangen mot målene dine

Flyer

• Når du slår Flyer av eller på, kan du sjekke lyset som indikerer batterinivået for å se hva det nåværende batterinivået er.
  • Lytt til lydvarselet som forteller det nåværende batterinivået når du slår Flyer av eller på.
  • Mens Flyer er slått på, kan du trykke raskt på Av/på-knappen for å se LED-lyset som indikerer batterinivået og høre et lydvarsel.
  • Du kan sjekke batterinivået til Flyer på hvilken som helst enhet den er koblet til, dersom enheten støtter denne funksjonen.
  • Når batterinivået til Flyer er lavt eller svært lavt, endres LED-lyset til rødt og du hører et lydvarsel.
  • Du kan bruke følgende tabell for å fastslå batterinivået til Flyer når den er frakoblet:

LED-farge Batteristatus
    Hvitt lys Halvveis til fulladet
    Rødt lys Lavt
    Blinkende rødt lys Svært lavt

Versa, Versa Lite Edition og Versa 2

Sveip ned fra toppen av skjermen. Batterinivåikonet står øverst til venstre.

Sense og Versa 3

Sveip til høyre fra urskiven. Batterinivå-ikonet er øverst på skjermen. Når enhetens batterinivå er svært lavt, vises et lavt batteri-ikon  i tre sekunder øverst på urskiven når du slår på skjermen.

Sense 2 og Versa 4

Sveip ned fra urskiven. Det aktuelle batterinivået vises nederst på skjermen.

Hvilke tips finnes for lading av Fitbit-enheten?

• Sørg for at det ikke er noen metallgjenstander, slik som smykker, i nærheten når enheten lades. Når enheten er ladet, kobler du fra ladekabelen.
  • Få et varsel eller en e-postmelding når batterinivået til enheten er lavt. Du finner mer informasjon under Hvordan velger jeg hvilke varsler Fitbit sender meg?
  • Utvid enhetens batteribrukstid ved å redusere bruken av enkelte funksjoner. Du finner mer informasjon under Kan jeg utvide Fitbit-enhetens batteribrukstid?
  • Hold ladekontaktene bak på enheten og pinnene på ladekabelen rene og frie fra rusk. Du finner mer informasjon under Hvordan rengjør jeg Fitbit-enheten?
  • For best resultat må du ikke la enheten være koblet til laderen lenger enn over natten.