Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Een timer starten om je handen te wassen

Je kunt je routine voor handen wassen timen op je Wear OS-smartwatch met de timer voor handen wassen. De timer loopt 40 seconden, in lijn met de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Nadat de timer is afgegaan, krijg je na 3 uur een melding om je handen opnieuw te wassen. Als je de melding negeert, word je er niet meer aan herinnerd om je handen te wassen.

Een timer starten

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Druk op de aan/uit-knop om de lijst met apps te openen.
  3. Als je de timer wilt starten, tik je op de timer voor handen wassen Handen wassen.
  4. Het horloge trilt als de tijd om is.

Tip: Je kunt de timer voor handen wassen toevoegen aan je wijzerplaat of instellen als tegel op je horloge.