Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Radera din data från Google Fitness

Du kan ta bort en aktivitet som inte är korrekt från historiken, eller radera träningshistoriken. Du kan även rensa data från Google Fitness-kontot.

Viktigt! När du raderar din data för aktivitet, sömn eller guidad andning tas även de tillhörande posterna bort från loggboken. Om du raderar data är den borta för alltid.

Radera din Google Fitness-data

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på  Hantera din data.
  5. Tryck på Mer Mer följt av Radera allt.
  6. Bekräfta att du vill radera denna data.
När du raderar historik tas bara sparad information bort från ditt Google-konto. Andra appar eller enheter kan ha liknande uppgifter sparade i sina egna tjänster. Om du vill radera dessa uppgifter gör du det i inställningarna för apparna.

Radera en viss typ av data

Du kan radera en typ av hälsodata, till exempel aktivitet eller plats.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera din data.
  5. Tryck på Radera bredvid den data du vill ta bort.
  6. Bekräfta att du vill radera denna data.

Radera en viss aktivitet

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Loggbok längst ned.
  3. Klicka på den aktivitet du vill radera i aktivitetshistoriken.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Radera.

Tips! Om du registrerar sömndata med Nest Hub och vill ta bort en sömnsession måste du vänta minst två timmar efter att sessionen har avslutats.