Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Slett dataene dine fra Google Fit

Du kan fjerne aktiviteter fra loggen hvis de ikke er nøyaktige – eller du kan tømme treningsloggen. Du kan også slette data som er knyttet til Google Fit-kontoen din.

Viktig: Når du sletter dataene dine for aktivitet, søvn eller veiledet pusting, slettes også relaterte oppføringer fra dagboken din. Når du har slettet dataene, kan de ikke gjenopprettes.

Slett Google Fit-dataene dine

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  4. Trykk på Administrer dataene dine.
  5. Trykk på Mer Mer og så«Slett alle».
  6. Bekreft at du vil slette dataene.
Hvis du sletter loggen din, blir lagret informasjon bare fjernet fra Google-kontoen din. Andre apper eller enheter kan ha lignende data lagret i sine egne tjenester. Hvis du vil slette den informasjonen, må du bruke innstillingene i de aktuelle tjenestene.

Slett en bestemt datatype

Du kan slette én type helsedata, for eksempel aktivitet eller posisjon.

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst.
  4. Trykk på Administrer dataene dine.
  5. Trykk på Slett ved siden av datatypen du vil fjerne.
  6. Bekreft at du vil slette dataene.

Slett spesifikke aktiviteter

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Dagbok nederst.
  3. Trykk på aktiviteten du vil slette, i aktivitetsloggen.
  4. Trykk på Mer Mer og så Slett.

Tips: Hvis du sporer søvn med Nest Hub, må du vente i minst to timer etter at økten er avsluttet, før du sletter den.