No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Suprimir dades de Google Fit

Pots suprimir una activitat de l'historial si no és precisa, o bé pots suprimir l'historial d'exercicis. També pots esborrar dades vinculades al teu compte de Google Fit.

Important: si suprimeixes les dades de l'activitat, del son o de la respiració guiada, també se suprimiran les entrades relacionades del diari. Les dades se suprimeixen permanentment.

Suprimir les dades de Google Fit

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca Gestiona les teves dades.
  5. Toca Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.
  6. Confirma que vols suprimir les dades.
En suprimir l'historial, només se suprimirà la informació desada del teu Compte de Google. Altres aplicacions o dispositius podrien haver emmagatzemat dades semblants als seus serveis i hauràs d'utilitzar la seva configuració si vols suprimir aquesta informació.

Suprimir un tipus de dades concret

Pots suprimir un tipus de dades de salut, com ara l'activitat o la ubicació.

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca Gestiona les teves dades.
  5. Al costat del tipus de dades que vols suprimir, toca Suprimeix.
  6. Confirma que vols suprimir les dades.

Suprimir una activitat determinada

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Diari.
  3. Al teu historial d’activitat, toca l’activitat que vulguis suprimir.
  4. Toca Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Consell: si fas un seguiment del son amb Nest Hub, per suprimir la sessió de son més recent, has d'esperar almenys 2 hores després que finalitzi la sessió.

Articles relacionats