Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Je gegevens over slaap bekijken in Google Fit

Je kunt vanuit de app waarmee je je slaap bijhoudt, je gegevens synchroniseren met Google Fit om je slaapdiagrammen te bekijken.

Je slaapgegevens checken

1. Open Google Fit Google Fit op je telefoon.
  2. Als je je slaap bijhoudt in een gekoppelde app of op een apparaat, zie je een diagram van je slaap.
  3. Tik op het slaapdiagram voor meer informatie.
  4. Tik bovenaan op de slaapperiode die je wilt bekijken.
  5. Kies welke gegevens je wilt bekijken:
    • Bedtijdplanning: Hoe laat je naar bed ging en hoe laat je wakker werd
    • Duur: Hoeveel uur je gemiddeld hebt geslapen

Meer slaapgegevens voor gebruikers van de Nest Hub

1. Volg de bovenstaande stappen 1-4.
  2. Kies de datum en gegevens die je wilt bekijken:
    • Tijd om wakker te worden en in slaap te vallen: Hoelang het duurde voor je wakker werd of in slaap viel.
    • Slaapkwaliteit: Details over of je tijdens je slaap werd gestoord, bijvoorbeeld kort wakker worden, snurken of hoesten.
    • Temperatuur van de kamer: De temperatuur in je kamer terwijl je sliep.
    • Ademfrequentie: Je ademsnelheid terwijl je sliep. Meer informatie over hoe je je eerdere ademfrequentie kunt bekijken
    • Slaaprapporten: Gepersonaliseerde inzichten en suggesties om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Tip: Lees meer over de Nest Hub.

Je huidige slaapsessie checken

Belangrijk: Overzichten van actieve slaapsessies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van de Nest Hub.

Als je wakker bent geworden, zie je op het startscherm van de Fit-app een overzicht van je huidige slaapsessie. Het kan tot 30 minuten duren voordat de app heeft vastgesteld dat je helemaal wakker bent en niet werd onderbroken in je slaap of even kort wakker was.

Tot de sessie is afgerond, zie je bij 'Wakker geworden' en 'Tijd die het kost om wakker te worden' nog Bezig staan.

Als je een slaapsessie wilt verwijderen, moet je wachten tot ten minste 2 uur na het einde van de sessie. Daarna kun je je meest recente slaapsessie verwijderen.